Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Σωτήρα: Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και αρνείται να κατονομάσει τους δράστες

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό 45χρονου Ελληνοκύπριου από την Σωτήρα, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί αιμόφυρτος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα.





Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ο 45χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Αργά χθες το απόγευμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλάδα και διακομίστηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται στο χειρουργικό τμήμα.

Αν και αρχικά, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ανέφερε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε όταν έπεσε κατά λάθος από κλιμακοστάσιο χθες το βράδυ, μετά από επίμονες ερωτήσεις των γιατρών για τα αίτια του ατυχήματος, τους αποκάλυψε ότι τα τραύματά του προέρχονται από άγριο ξυλοδαρμό.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν άγνωστοι, αφού το θύμα αρνείται να κατονομάσει στην αστυνομία τα πρόσωπα που τον ξυλοφόρτωσαν αλλά και την αιτία που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου