Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εκπρόσωπος: Δευτερεύουσες οι διαφωνίες, ας ξανακτίσουμε την οικονομία


Λευκωσία: Πρέπει όλοι μαζί να ξανακτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

«Αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει το κοινό καλό και η ενότητα», τονίζει ο Εκπρόσωπος και επισημαίνει ότι «είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που ζούμε, με την οικονομική τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας, συνθήκες π ο υ επιβάλλουν σε όλους μας να λειτουργήσουμε συναινετικά, και παρ’ όλες τις διαφωνίες μας να κάνουμε την ενότητα, μέσα από το διάλογο, πυξίδα των ενεργειών μας».

Εκπρόσωπος: Δευτερεύουσες οι διαφωνίες, ας ξανακτίσουμε την οικονομία

Ο κ. Στυλιανίδης, αφού αναφέρει ότι είναι γνωστές οι διαφωνίες που υπάρχουν είτε σε επίπεδο φιλοσοφίας είτε σε επίπεδο χειρισμών, παροτρύνει: «ας θεωρηθούν αυτές οι διαφωνίες λεπτομέρειες και δευτερεύουσες. Το πρώτιστο είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας. Μας παρακολουθεί η Ιστορία και η ιστορική ευθύνη δεν είναι κενό σχήμα λόγου. Είναι λόγια που επιβάλλουν πράξεις και έργα».
Αποφύγαμε, καταλήγει, την ολοκληρωτική χρεοκοπία. «Τώρα προχωρούμε και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να ξανακτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας».


πηγή: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου