Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Παραλίμνι: Τον έψαχνε η γυναίκα του και η αστυνομία και αυτός άραζε σε ξενοδοχείο!

Την ώρα που μέλη της Αστυνομικής Διευθυνσής Παραλίμνίου με την βοήθεια ανιχνευτικών σκυλιών χτένιζαν την περιοχή του Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά για να εντοπίσουν τον 42χρονο από την Ουκρανία, μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας, αυτός φαίνεται να άραζε σε παραλιακό ξενοδοχείο της περιοχής.






Μάλιστα την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονταν, με δεκάδες μέλη της δύναμης να βρίσκονται στους δρόμους και με την συμμετοχή του ελικοπτέρου της Αεροπορικής Πτέρυγας και της ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας, αυτός μετέβη στο σπίτι του στη Λευκωσία σώος και αβλαβής, λέγοντας στην γυναίκα του ότι διανυχτέρευσε σε ξενοδοχείο του Πρωταρά γιατί ήθελε να ηρεμήσει από τον καυγά που είχαν.


Την εξαφάνιση του 42χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί χθες το απόγευμα, δήλωσε στην Αστυνομία η σύζυγος του, αφού προηγουμένως όπως ανέφερε είχαν τσακωθεί.

Σύμφωνα με την σύζυγο του, ενώ βρίσκονταν στον εκδρομικό χώρο του Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά με φίλους τους, σε κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να εκνευριστεί και να σηκωθεί να φύγει, χωρίς όμως να επιστρέψει ποτέ πίσω.

Η καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση του 42χρονου άνδρα έγινε γύρω στις 9 το βράδυ.
Όπως ανέφερε η σύζυγος του, ο άντρας της είχε αποχωρήσει από τον εκδρομικό χώρο γύρω στις 6 το απόγευμα με τα πόδια. Αν και στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι πήγε να περπατήσει για να ηρεμήσει μετά και τον διαπληκτισμό που είχε το ζευγάρι, εντούτοις άρχισαν να ανησυχούν αφού νύχτωνε και ο 42χρονος δεν επέστρεφε .

Αμέσως μετά την ενημέρωση της αστυνομίας άρχισαν έρευνες εντός του εκδρομικού χώρου του Κάβο Γκρέκο και πλησίον της περιοχής, καθώς άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας διεξήγαγε έρευνες στη θάλασσα. Οι έρευνες σταμάτησαν στις 11 το βράδυ, εξαιτίας του σκότους και επανάρχισαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας και μέχρι τις 3 το απόγευμα, οπότε και ο 42χρονος επέστρεψε στο σπίτι του.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου