Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ανδρέας Πιτσιλλίδης «Μακάρι να είχαμε κι εμείς ηγέτες της εμβέλειας και της πυγμής της Thatcher»



Την ώρα που διεξάγεται η κηδεία της Margaret Thatcher, οι διαδικτυακοί φίλοι του Ανδρέα Πιτσιλλίδη μπορούν να ενημερωθούν για τις απόψεις του ευρωβουλευτή για την πρώην πρωθυπουργό της Αγγλίας και Βαρώνη.



Όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, «Ανέκαθεν θαύμαζα ηγέτες που μαχητικά στήριξαν την πατρίδα τους, και που υποστήριξαν αποτελεσματικά τις ιδέες στις οποίες πίστευαν».

Θεωρεί ότι ακόμα κι αν διαφωνεί κάποιος μαζί με τέτοιους ηγέτες, οφείλει να τους μιμείται…

Καταλήγει, εκφράζοντας μια ανησυχία του, αλλά και την ευχή να είχαμε στην Κύπρο κι εμείς ηγέτες της εμβέλειας και της πυγμής της Thatcher.




ΣΧΟΛΙΟ 365days-2blog : ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΕΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ , ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗ; ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΕΛΕΟΣ!!!

3 σχόλια:

  1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ... ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Ανδρέα δεν υπερασπίζομαι κανένα αλλά θεωρώ ότι ο Πίτσιλλίδης κάτι άλλο θελει να πει απο το στατυς του....Η Θάτσερ ειναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικοτητα στην συγχρονη ιστορια της ανθρωποτήτας...με απλά λόγια όπως αυτα που εγραψε στο στατυς του ο Πιτσιλλίδης ή ακόμα και εσυ απο το σχόλιο σου δεν μπορεις να σκιαγραφήσεις την προσωπικοτητα της Θάτσερ... Η εποχή που κυβέρνησε η Θατσερ η Αγγλία ηταν σε μια μεταβατική περίοδο όπως και όλη η Ευρώπη και προσπάθησε μέσα απο την ηγεμονική της στάση να φέρει αλλαγες στην οικονομία της χώρας της...απο εκει που εγω ισως ξεκινούσα ενα σχόλιο για την Θατσερ ότι ηταν ΗΓΕΤΗΣ...ήταν ηγέτης που επανεκλέγηκε 3 φορές συνεχόμενες άνετα απο το λαό της Αγγλίας...απο εκει και πέρα ας αναλογιστούμε ότι η συγκεκριμένη ηγέτης αυτο που σκευτόταν και επρατε ήταν πάνω απο όλα για το καλό της χώρας της...μονο αυτό αν αντιπαραβάλω με τους συγχρονους ηγέτες της Κυπρου και της Ελλάδος αλλά και όλης της Ευρώπης τότε σιγουρα θα νοσταλγουν αρκετοι την Θατσερ....θέλω πω να γραψω για αυτην την φυσιογνωμία απλα ισως να προκαλέσω για αυτο σταματώ....Γιώργος Ιωάννου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ξεκινήσω από κάποιο άλλο σημείο και ισως είναι αρκετό να αποδείξει το τι εστί Θάτσερ.... Σε πολλές πόλεις της Αγγλίας πανηγύριζαν με το άκουσμα του θανάτου της. Όταν πεθαίνει ένας ηγέτης ο λαός του δεν πανηγυρίζει.

      Διαγραφή