Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Απίστευτο: Έδιωξαν πολίτη από καφενείο στη Λεμεσό γιατί διάβαζε τη "Σημερινή" VIDEO



Απίστευτη λογομαχία μεταξύ θαμώνα και ιδιοκτήτη καφενείου, για μια εφημερίδα. Υπεύθυνος του καφενείου "Λαϊκές Οργανώσεις" στο Κολόσσι, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει πελάτη του, γιατί κουβαλούσε μαζί του την εφημερίδα "Σημερινή" και όχι την "Χαραυγή"! Εκνευρισμένος ο πελάτης, που ένοιωσε να καταπατούνται τα δικαιώματα του, τα βρόντηξε και έφυγε.

















Εν έτη 2013, στην Ευρωπαϊκή Κύπρο ,υπάρχουν ακόμη καφενεία, που λειτουργούν φανερά κομματικά και μάλιστα διώχνουν πελάτες άλλης ιδεολογίας. Απόδειξη αυτού, το περιστατικό που συνέβη το πρωί στο καφενείο "Λαϊκές Οργανώσεις" στο Κολόσσι. 


Συγκεκριμένα ο 39χρονος Μιχάλης-Πυθαγόρας Χριστοδούλου, από το Κολόσσι, επέλεξε να πιει τον πρωινό καφέ του, στο καφενείο των αριστερών, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε πρωί. Η διαφορά όμως ήταν, ότι μαζί του σήμερα, κρατούσε την εφημερίδα "Σημερινή". 

Όταν ο υπεύθυνος του καφενείου, αντιλήφθηκε την εφημερίδα, αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει με την δικαιολογία , ότι στο καφενείο του απαγορεύεται η ανάγνωση οποιασδήποτε άλλης εφημερίδας εκτός της "Χαραυγής". Ο πελάτης που δεν πίστευε στα αυτιά του, συνέχισε να ζητά τον καφέ του. Βεβαίως ούτε τότε εξυπηρετήθηκε ,με αποτέλεσμα, ο Χριστοδούλου, να εκνευριστεί,να ρίξει το τραπέζι και να βρίζει, καθώς όπως αναφέρει και στις δηλώσεις του, που εξασφάλισε το newsit.com.cy, ένοιωσε να καταπατούνται τα δικαιώματα του. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι οι δηλώσεις του υπεύθυνου του καφενείου, στις οποίες παραδέχεται ξεκάθαρα ότι στα καφενεία "Λαϊκές Οργανώσεις" απαγορεύεται η ανάγνωση άλλης εφημερίδας , και μάλιστα όπως σημειώνει αυτές είναι οι εντολές που πήρε από τους επικεφαλής των " Λαϊκών Οργανώσεων". 

Το θέμα βεβαίως δεν είναι καινούργιο, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε, είναι ευρέως γνωστό στους θαμώνες των κομματικών καφενείων, ότι δηλαδή, απαγορεύονται οι εφημερίδες άλλης ιδεολογίας, με την απίστευτη δικαιολογία πως πρόκειται για θέματα σεβασμού! Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και στα κομματικά καφενεία της δεξιάς. 

Δείτε στο βίντεο τι δηλώνουν ο υπεύθυνος και ο θαμώνας του καφενείου.




ΠΗΓΉ: newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου