Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Κλείνει τα Σύνορα της η Ευρώπη…Εγκλωβισμός λάθρο & Τζιχαντιστών στην Ελλάδα;


Η Γαλλία ανακοίνωση οτι κλείνει άμεσα τα Σύνορά της και οι Συνοριοφύλακες έλαβαν εντολή να πυροβολούν οτι απλά κινείται …Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε οτι όποιος πλησιάσει την υπόγεια διάβαση της Μάγχης θα πυροβολείται επιτόπου!




Η Ισπανία ανακοίνωσε το κλείσιμο των Χερσαίων Συνόρων της και δεν αναφερόμαστε στις Χώρες του Βορρά και της Βαλκανικής όπου έχουν κατεβάσει ρολά στα Σύνορα εδώ και εβδομάδες!

Η Γαλλία που κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έβγαλε τις Ειδικές Δυνάμεις στο Παρίσι στους δρόμους ,στα Αεροδρόμια και στους Σταθμούς λεωφορείων …Όποιος δεν σταματά σ έλεγχο θα πυροβολείται είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Εντολές που Έχουν λάβει οι Κομάντος της Γαλλίας!

Η Μόνη Χώρα της Ευρώπης που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει λάβει κανένα απολύτως μέτρο είναι η Ελλάδα ! Η Χώρα του μπάτε σκύλοι και αλέστε και αλεστικά μη δίνεται !…Απλά κάντε ότι σας γουστάρει !

Οι Βαλκανικές Χώρες έψαχναν να βρουν μια ευκαιρία και η ευκαιρία τους δόθηκε με το χθεσινό Μακελειό στη Γαλλία και σίγουρα θα κατεβάσουν Στρατό στα Σύνορα με σκοπό να εμποδίσουν με όλα τα μέσα και με τα όπλα τις Ορδές των Λάθρο και σίγουρα και των Τζιχαντιστών που είναι μαζί τους !


Η Ελλάδα ακόμη και σήμερα ψάχνεται αντί να βγάλει τα Πολεμικά και να φυλάξει τα σύνορά της και αν δεν το κάνουμε τώρα …Τότε πότε; Πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι να εγκλωβιστούν στη Ελλάδα εκτός από τους Λάθρο και Τζιχαντσιτές με τεράστια πείρα Ανταρτοπολέμου ;

Αν προσπαθήσουν και κάποιες άλλες δυνάμεις να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στην Ελλάδα τι θα επακολουθήσει; Καμιά απολύτως προετοιμασία δεν υπάρχει ,ούτε βέβαια μπορεί μόνη της η Αστυνομία να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση !

Η Ευρώπη προετοιμάζεται και θα δούμε μέτρα τις επόμενες ημέρες στα αεροδρόμια της δημοκρατικής Ευρώπης που θα θυμίζουν εικόνες εξωπραγματικές απο τον έλεγχο που θα κάνουν οι δυνάμεις Ασφαλείας !

Η Ελλάδα δεν είναι καν στην ατζέντα μια σύσκεψη του Στρατού ,της ΕΥΠ και της Αστυνομίας και δεν μιλάμε βέβαια για επιχειρησιακή ,αλλά απλά για μια σύσκεψη και να μπει σε ενέργεια ένα σχέδιο αντιμετώπισης μια Τρομοκρατικής κατάστασης τέτοιου μεγέθους και όχι απλά οι απειλές από ένα παιδαρέλι που είναι πίσω από τα σίδερα !

Το μόνο που περιμένουμε είναι να μα βοηθήσει ο Θεός (όσοι τουλάχιστον πιστεύουν ακόμη! ) ή και ίσως μας ελεήσει ο Αλλάχ και οι Τσιχαντιστές !… «Μακάρι να κάνουμε λάθος αλλά όπως λένε και οι νέοι μας ,Χλωμό το βλέπω!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου