Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι ΔΕΚΑ πιο ακριβές βίζιτες του κόσμου-Μια νύχτα μαζί τους αρκεί να χάσεις όλα σου τα λεφτά!(φωτο)

natalie

Δεν πάει το μυαλό σας πόσο κοστίζουν…




Δε φαντάζεστε πόσα λεφτά μπορεί να πληρώσει ένας άντρας για να πάει με μια πόρνη πολυτελείας! Αν σας λέγαμε ότι γυναίκα αμείβεται με 2.000$ την ώρα, θα το πιστεύατε;
Zahia Dehar: $1.200/βραδιά
zahia1
Έγινε γνωστή πριν τέσσερα χρόνια όταν, όντας ακόμα ανήλικη, πήρε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Φρανκ Ριμπερί. Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές κατέληξαν στα δικαστήρια καθώς αν και στη Γαλλία επιτρέπεται το σεξ από το 15ό έτος της ηλικίας, στην περίπτωση της πορνείας απαγορεύεται να είναι η κοπέλα κάτω των 18 ετών. Η Zahia πάντως συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της κάνοντας παράλληλα κι άλλα επαγγέλματα όπως του μοντέλου και της σχεδιάστριας ρούχων.
Loredana Jolie: $2.000/βραδιά
lordena
Από την πελατεία της έχει περάσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, ο περιβόητος γκόλφερ Tiger Woods. Γενικότερα η Loredana έχει high class ατζέντα και όπως έχει υποστηρίξει το περισσότερα που έχει βγάλει για μία βραδιά (με ένα πελάτη εννοείται) είναι 15.000 δολάρια!
Just Kassandra: $3.000/βραδιά
lust

Θεωρείται ως η πιο επιλεκτική. Τα λεφτά δεν είναι το μοναδικό της κριτήριο. Για να δεχτεί ένα πελάτη πρέπει πρώτα να βγει μαζί του, να τον δει και να μιλήσει. Μετά, αν γουστάρει, θα δώσει το πράσινο φως και θα τον συμπεριλάβει στη ροζ ατζέντα της.
Ashley Dupre: $4.300/βραδιά
ashley
Στους κύκλους είναι γνωστή και ως Kristen. Σημαντικότερος (από τους γνωστούς) πελάτης της ήταν ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer.
Ms. Maya Blue: $4.500/βραδιά
maya
Κλείνει της δουλειές της μέσω του επίσημου website της όπου έχει και φωτογραφίες της. Σε καμία όμως δεν δείχνει πρόσωπο. Συνεπώς αν έχεις 4 χιλιάρικα καλύτερα να μην το ρισκάρεις και να πάρεις ντουετάκι τη Zahia και τη Loredana.
Ava Xian: $6,500/βραδιά
ava
Είναι από τις περιπτώσεις που οι καταστάσεις της ζωής τις έκαναν να βγουν στο κλαρί. Ο πατέρας της ήταν σοβαρά άρρωστος και δεν είχε ασφάλεια. Προκειμένου, λοιπόν, να κάνει την εγχείρηση η κόρη του έμαθε τα κόλπα και άρχισε να χρεώνει τις εβδομαδιαίες υπηρεσίες της 45.000 δολάρια.
Natalie McLennan: $2.000/ώρα
natalie
Μην την βλέπεται πιο …πουρή σε σχέση με τις άλλες. Είναι παλιά καραβάνα και της εποχές της δόξας της ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη βίζιτα της Νέας Υόρκης. Στην πορεία έβγαλε μέχρι και βιβλίο το οποίο όμως δεν απέφερε τόσα κέρδη όσο τα άλλα ταλέντα της.
Εργαζόμενα κορίτσια στο Φεστιβάλ των Καννών: $40.000/βραδιά
girl
Όχι μία ή δύο αλλά μία ολόκληρη κατηγορία. Η περίοδος του Φεστιβάλ των Καννών αποτελεί μία πρώτης τάξεως αρπαχτή καθώς οι διάσημοι και ζάμπλουτοι που καταφθάνουν δεν ενδιαφέρονται τόσο για τις ταινίες όσο για όλο το μεγάλο πάρτι που γίνεται. Και φυσικά θέλουν τα κορίτσια όχι μόνο για το κρεβάτι αλλά και για να κάνουν φιγούρα.
Michelle Braun: $50.000/βραδιά
michelle
Η Michelle, σύμφωνα με το therichest.com,παλιά στο κουρμπέτι έχει πλέον δικό της πρακτορείο. Και ξέρει να πουλάει καλά τα κορίτσια της αφού προμηθεύει βαρβάτα ονόματα του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Όταν καταφέρνει να χρεώνει για ένα κορίτσι 50.000 δολάρια όλα τα άλλα είναι περιττά.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου