Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ε. Κουλούρης: "Στο ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση, αλλά η ομάδα θα τα καταφέρει"

Στην εκπομπή "Γκολ και θέαμα", που προβάλλεται κάθε Δευτέρα από το ΡΙΚ, καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Οκκάς και ο Ευθύμης Κουλούρης που μίλησε για την πορεία του στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και για τον ΠΑΟΚ.





Ο Ευθύμης Κουλούρης ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και παρά την θετική του εμφάνιση μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού έχασε πέναλτι στο 0-0. 

Ο νεαρός όμως δεν το πλήρωσε αφού στη επόμενη φάση η Ανόρθωση σκόραρε με τον βραζιλιάνο μεσοαμυντικό Βίτορ. Για την ιστορία η Ανόρθωση κέρδισε με 0-2 το ΑΠΟΕΛ, με εύστοχο πέναλτι του Εντολοβού.

Ο Κουλούρης μίλησε θετικά για το Κυπριακό πρωτάθλημα ότι βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο ενώ είναι πολύ καλό που 3 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον.

Όταν συζητήθηκε και η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γιάννης Οκκάς δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αφού πλέον είναι αδικαιολόγητος να κάνει χαμηλές πτήσεις από τη στιγμή που επικρατεί διοικητική και οικονομική σταθερότητα.

Ο Κουλούρης συμφώνησε με τα λεγόμενα του Οκκά και μίλησε για πίεση στην ομάδα, για να διακοπεί από τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πογιατζή, ο οποίος του ανέφερε ότι σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση γιαυτό και οι ποδοσφαιριστές αμείβονται με μεγάλα ποσά.

Ο Κουλούρης συμφώνησε και συνέχισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στο ΠΑΟΚ και προσφέρει πολλά και ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εκεί που αξίζει. 

Σε ερώτηση αν ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, ο Κουλούρης απάντησε ότι ο Κόσμος στηρίζει το ΠΑΟΚ και σχεδόν έχει πάντα δίκαιο στις απαιτήσεις του.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι Κύπριοι δημοσιογράφοι έκαναν αρνητικά σχόλια για τον Τούντορ, ο οποίος δεν μπορεί πάντα να μεταφέρει τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του και έφεραν ως παράδειγμα τον Κλοπ, ο οποίος μεταμόρφωσε την Λίβερπουλ σε εξαιρετικό ποδοσφαιρικό σύνολο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου