Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κίνα: «Αόρατη» δύναμη σηκώνει στον αέρα αυτοκίνητα; [βίντεο]

Ζουν τελικά ανάμεσά μας (οι εξωγήινοι); Υπάρχουν δυνάμεις ανεξέλεγκτες που δρουν χωρίς να μπορούμε να τις δούμε; Ή μήπως είναι κάτι πιο απλό, που μπορεί να εξηγηθεί από την ανθρώπινη λογική;

Όπως και να έχει το βίντεο που παρακολουθούμε έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με σχόλια που αρχίζουν από θεωρίες συνωμοσίας έως και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Βλέποντας την εικόνα, είναι σίγουρο ότι η πρώτη αντίδραση είναι η απορία. Ένα αυτοκίνητο κινείται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα σε πόλη της Κίνας, όταν ξαφνικά, σαν κάποια αόρατη δύναμη να το έχει αρπάξει, σηκώνεται στον αέρα και αναποδογυρίζει παρασέρνοντας μαζί και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του και πλάι του, τα οποία και αυτά αντιδρούν με τον ίδιο απροσδόκητο τρόπο.
Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, και αν δεν έχει υποστεί επεξεργασία (κάτι που δεν διαπιστώνεται σε πρώτη φάση) έχει εγείρει δεκάδες ερωτηματικά για το τι συμβαίνει.
Αφήνοντας κατά μέρους πάντως τις θεωρίες περί εξωγήινων και αόρατων δυνάμεων, αυτό που φαίνεται πιο λογικοφανές είναι ότι στον δρόμο έχει πέσει κάποιο καλώδιο ηλεκτροδότησης (ή κάποιου άλλου δικτύου).
Έτσι το αυτοκίνητο που έρχεται βρίσκει κόντρα επάνω του, και με την φόρα που έχει σηκώνεται ψηλά και αναποδογυρίζει.
Όπως και να έχει, και παρά την προσπάθεια λογικής επεξεργασίας αυτού που βλέπουμε, δεν παύει η συγκεκριμένη σκηνή να είναι από μόνη της εντυπωσιακή.
Όσο για τις ερμηνείες, ο καθένας ας επιλέξει ότι του ταιριάζει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου