Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Δύο κουταβάκια έπεσαν σε μια λακκούβα με μια κόμπρα. Και τότε συνέβη το απίστευτο (VIDEO)

Δύο κουταβάκια έπεσαν σε μια λακκούβα με μια κόμπρα. Και τότε συνέβη το απίστευτο (VIDEO)
Συχνά ακούμε απίθανες ιστορίες για τον κόσμο των ζώων, και όσο πιο επικίνδυνο είναι ένα ζώο, τόσο πιο απίστευτη είναι η ιστορία.

Στο Bright Side δε σταματάμε πότε να εκπλησσόμαστε με το πόσο ευαίσθητα και δεκτικά μπορεί να είναι όλα τα πλάσματα.
Η συγκεκριμένη ιστορία συνέβη στην ινδιάνικη πολιτεία Punjab. Δύο μικρά κουταβάκια έπεσαν κατά λάθος σε ένα πηγάδι. Η λακκούβα ήταν βαθιά, και δεν μπορούσαν να βγουν μόνα τους. Ο ιδιοκτήτης τους γρήγορα πρόσeξε ότι έλειπαν, ακούγοντας λίγο πιο μετά τη μητέρα τους να γαβγίζει δυνατά και αδιάκοπα.
17221
Ο άντρας κοίταξε κάτω στο πηγάδι και τρόμαξε. Μια κόμπρα καθόταν δίπλα στα κουταβάκια! Αν και απίστευτο, το φίδι δεν τα απειλούσε με κανένα τρόπο. Αντιθέτως, φαινόταν να τα προστατεύει από τις επικίνδυνες πλευρές του πηγαδιού, οι οποίες ήταν μουσκεμένες με νερό. Τελικά, τα κουτάβια έμειναν για 48 ώρες στο πηγάδι. Όταν έφτασε βοήθεια από τις αρχές, η κόμπρα σύρθηκε προς την άλλη πλευρά του πηγαδιού. Τα κουταβάκια δεν ήταν τραυματισμένα, και το φίδι μεταφέρθηκε στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο.
Αυτή η ιστορία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ότι τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στη Γη ξέρουν τι σημαίνει να βοηθάνε το ένα το άλλο όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου