Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η γυναίκα που έκοψε και πέταξε το πέος του συζύγου της έχει μια νέα ζωή [εικόνες]

Η γυναίκα που έκοψε και πέταξε το πέος του συζύγου της έχει μια νέα ζωή [εικόνες]
Το ζευγάρι του Τζον και της Λορένα Μπόμπιτ είναι θρυλικό στην Αμερική. Εγιναν διάσημοι την ημέρα που τσακώθηκαν και η Λορένα έκοψε το πέος του Τζον με μαχαίρι κουζίνας.


Το γεγονός συνέβη το 1993, την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν στο κρεβάτι, στο σπίτι τους στην Βιρτζίνια. Η Λορένα έκοψε το πέος, το πήρε και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας. Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της πέταξε το κομμένο πέος από το παράθυρο. Η αστυνομία κατάφερε ωστόσο και το ξαναβρήκε και ο Τζον υποβλήθηκε αργότερα σε εγχείριση για να το ξανακολλήσει.

Στην περιπετειώδη δίκη που ακολούθησε, η Λορένα δήλωσε ότι ο σύζυγός της ήταν βίαιος, την χτυπούσε, την υποχρέωνε να κάνει εκτρώσεις και ότι αυνανιζόταν αντί να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Η Λορένα αθωώθηκε και αναγκάστηκε απλώς να περάσει 45 ημέρες σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο, το 1994. Ο Τζον, επίσης, αθωώθηκε για τις κατηγορίες σεξουαλικής βίας στη σύζυγό του. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1995, μετά από 5 χρόνια γάμου.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Ο Τζον αναγκάστηκε να γίνει πορνοστάρ ώστε να χρηματοδοτήσει την εγχείρισή του και έκανε τρεις ταινίες: John Wayne Bobbitt… Uncut, Buttman at Nudes a Poppin' 2, και Frankenpenis. Εζησε στη Νεβάδα και έγινε μπάρμαν, οδηγός ταξί, οδηγός φορτηγού κλπ. Το τραγικό είναι ότι η εγχείρισή του απέτυχε και έμεινε για όλη του τη ζωή με το κομμένο πέος.

Η Λορένα έγινε σύμβολο από τις φεμινιστικές οργανώσεις ως η γυναίκα που τόλμησε να επαναστατήσει απέναντι στον σύζυγό της που την χτυπούσε. Την ημέρα που η Λορένα βγήκε από το νοσοκομείο, οι γυναίκες των οργανώσεων έκαναν διαδήλωση για να εκφράσουν την ικανοποίησή τους.
Σήμερα, 20 χρόνια αργότερα, η Λορένα δείχνει να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Παντρεύτηκε και απέκτησε παιδί ενώ ίδρυσε οργάνωση για να βοηθάει γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν ενδοοικογενειακή βία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου