Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

H μυστική σύζυγος του βασιλιά της Σ. Αραβίας ήταν χριστιανή και πλέον ζάμπλουτη!

H μυστική σύζυγος του βασιλιά της Σ. Αραβίας ήταν χριστιανή και πλέον είναι και πολύ πλούσιαΒρετανικό δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων που πρέπει να πληρώσει η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας σε μία γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι είχε παντρευτεί κρυφά το βασιλιά Φάχντ.



Η Janan Harb ήταν για πολλά χρόνια η μυστική σύζυγος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Φάχντ και ζούσε στη σκιά, καθώς είναι χριστιανή και ο αποθανών πλέον μονάρχης δεν τολμούσε να την παρουσιάσει στο λαό, αλλά και στην οικογένεια του.

Η 68χρονη σήμερα Janah, ήταν μόλις 19 ετών, όταν όπως λέει, παντρεύτηκε το μέλλοντα βασιλιά της Σαουδικής σε μια μυστική τελετή. Εκείνος της είπε ότι δεν μπορούσε να φανερώσει ότι παντρεύτηκε μια κοπέλα από  χριστιανική οικογένεια, παρόλο που εκείνη ασπάστηκε το Ισλάμ πριν από το γάμο. Τώρα ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο βασιλιάς την ανάγκασε σε τρεις αποβολές.


Δύο χρόνια μετά τον μυστικό γάμο, η Harb υποστηρίζει ότι εξορίστηκε από την σαουδαραβική βασιλική οικογένεια αλλά παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι είδε αυτή την εξορία ως ισοδύναμο με ένα διαζύγιο, για αυτό και προχώρησε σε δύο ακόμη γάμους.

Ο Φάχντ φρόντιζε πλουσιοπάροχα την κρυφή σύζυγο για να μην αποκαλύψει εκείνη το μυστικό τους.

Μάλιστα το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό της Harb ότι ο γιος του Φαχντ, πρίγκιπας Αμπντούλ Αζίζ, είχε μεταβεί στο Λονδίνο το 2003, δύο χρόνια πριν ο πατέρας του πεθάνει, για να ανανεώσει την υπόσχεση και να προσφέρει στην κρυφή σύζυγο 18 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει κι άλλο το μυστικό της σχέσης.

Ο πρίγκιπας Aziz δέχεται ότι ο πατέρας του έκανε σημαντικές πληρωμές σε μετρητά στην  Harb όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αρνήθηκε ότι ήταν ποτέ επίσημα παντρεμένοι.

Ο δικαστής αποφάνθηκε τώρα ότι η αρχική υπόσχεση που είχε δώσει η Χάρμπ στον Φαχντ θα εξακολουθήσει να  βαραίνει τη ζωή της και της επιδίκασε τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Η 68χρονη που γεννήθηκε στα παλαιστινιακά εδάφη, έχει στην κατοχή της 23 εκατομμύρια σε μετρητά και την κυριότητα των δύο διαμερισμάτων  αξίας 15 εκατομμυρίων με θέα στον Τάμεση στο πολυθρύλητο Cheyne Walk, όπου μένουν πλούσιοι και διάσημοι σαν τον Mick Jagger.

Η Janah δηλώνει τώρα ικανοποιημένη από τη δικαστική απόφαση. Αυτά ήταν 12 χρόνια δυστυχίας για μένα, λέει και συμπληρώνει: Δόξα τω Θεώ έχουμε τη βρετανική δικαιοσύνη....Εύχομαι μόνο (ο πρίγκιπας) να μπορούσε να είχε τιμήσει τις επιθυμίες του πατέρα του ... "

Ο ίδιος ο πρίγκιπας δεν έδωσε το παρόν στο δικαστήριο. Του το απαγόρευσε η οικογένεια για να μην συμμετάσχει στο «τσίρκο των μέσων ενημέρωσης."
Για αυτό το λόγο ο δικαστής Σμιθ διέταξε τον πρίγκιπα να πληρώσει επιπλέον  38.000 δολάρια  για φιλανθρωπικούς σκοπούς για ασέβεια προς το δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου