Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο περιστατικό! Εκανε το κεφάλι της συζύγου του «σφουγγαρίστρα» για το... χυμένο γάλα

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος ξύπνησε μέσα στη νύχτα με την επιθυμία να απολαύσει σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Για κακή της τύχη η συνταγή δεν πέτυχε και ο θυμωμένος σύζυγος έσπευσε να την τιμωρήσειΑπίστευτο περιστατικό! Εκανε το κεφάλι της συζύγου του «σφουγγαρίστρα» για το... χυμένο γάλα




Το γύρο του κόσμου κάνει μια απίστευτη είδηση που θέλει έναν «νταή» σύζυγο στην Φλόριντα των ΗΠΑ να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο στην σύζυγό του. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 43χρονος άντρας κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το κεφάλι της γυναίκας του, σαν «σφουγγαρίστρα», για να σκουπίσει το χυμένο γάλα στο πάτωμα. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος ξύπνησε μέσα στη νύχτα με την επιθυμία να απολαύσει σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα. Για κακή της τύχη η συνταγή δεν πέτυχε και ο θυμωμένος σύζυγος έσπευσε να την τιμωρήσει. Από τον διαπληκτισμό, χύθηκε, δυστυχώς και λίγο γάλα στο πάτωμα... Για να την ταπεινώσει άρπαξε το κεφάλι της και με βία την έσπρωξε προς τα κάτω για να σκουπίσει με τα μαλλιά της το γάλα. 

Άμεσα έφτασε στο σπίτι η αστυνομία, έπειτα από παράπονα γειτόνων, που άκουσαν υπερβολική φασαρία στο σπίτι τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου