Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Προγνωστικά ποδοσφαίρου από τον Νίκο Μποζιονέλο!

Επιλογές... πρώτης δέσμηςΤο πρώτο μισό της σεζόν έκλεισε με θετικότατο πρόσημο, παράπονο δεν έχω (εννοείται). Η τακτική μου για bet χωρίς μεγάλα ανοίγματα έχει αποδώσει, την μπάνκα αύξησαν πολύ ορισμένα trixie αλλά και η τακτική να έχω πάντα ποντάρισμα σε μονό όλες τις επιλογές, ακόμη και τις άσχημες ημέρες η χασούρα είναι μειωμένη αν δεν το έπραττα.


Επί των σημερινών, ελλείψει αρκετών λιγκών που ποντάρω (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία) βρήκα λίγο χρόνο παραπάνω για μελέτη στο αγγλικό Κύπελλο: γνωστό ότι σιχαίνομαι (σ.σ. ψέματα, δεν τις κατανοώ απλά) τις λεγόμενες "μικρές Αγγλίες", με μια πρώτη ματιά ένας αχταρμάς είναι! Ωστόσο προέκυψαν επιλογές, με την υποσημείωση ότι υπάρχουν φαβορί που θα κοντραριστούν (όπως χθες η Λίβερπουλ) αλλά δεν σημαίνει ότι αξίζουν κιόλας. Στη θεωρία, έτσι;
Η ιδιαιτερότητα στις τρέχουσες αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας είναι ότι σε ισοπαλία οι δύο ομάδες οδηγούνται ρεβάνς στην έδρα της νυν γηπεδούχου. Τις Ιστλεϊ και Μπόλτονχωρίζουν… τέσσερις κατηγορίες. Η γηπεδούχος είναι η μόνη εκπρόσωπος της Νάσιοναλ Λιγκ στη διοργάνωση, η Μπόλτον δεν έχει μαντήλι να κλάψει: είναι πνιγμένη στα χρέη και κινδυνεύει με αφαίρεση 10 βαθμών στην Τσάμπιονσιπ, όπου μετέχει ενώ στα τελευταία 20 επίσημα ματς έχει μόνο δύο νίκες (!). Προφανώς και παίρνει για κόντρα, υπό Κ.Σ. που λέγαμε και στη Φυσική εμείς οι... πρωτοδεσμίτες (κανονικές συνθήκες) ο άσος θα ήταν στο 7.00+ και τον βρίσκεις στο 3.15, πεσμένο από το αρχικό 3.50. Κράτησα το ασιατικό +0,5 (το 1Χ δηλαδή) στο 1.65.
Αν πόνταρα σε ένα αουτσάιντερ, θα ήταν η Γουλβς. Προβλεπόμενο το rotation στη Γουέστ Χαμ αλλά με το μυαλό στο Μπόρνμουθ (την Τρίτη το ματς) ενώ οι «λύκοι» έρχονται από τρεις σερί νίκες και το μομέντουμ (δείχνει να) είναι μαζί τους. Και ο άσος από το 1.85+ έπεσε ήδη στο 1.65, φως φανάρι ότι η Χαμ τρώει ποντάρισμα και το διπλό... εκτινάχθηκε στο 5.00.
Στο παιχνίδι μου και η Μπέρμιγχαμ, η οποία υποδέχεται την Μπόρνμουθ και στα τελευταία της ματς θυμίζει την ομάδα που έλαμψε τις πρώτες αγωνιστικές, με τρεις νίκες στο τελευταίο καρέ και, δη, όλες εντός «Σεντ Αντριους». Rotation θα γίνει και στις δύο, η αξία με τούτα τα δεδομένα είναι στον άσο του 3.45.
Στην Primera η Μαδρίτη ασχολείται με το ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ αλλά η Ντεπόρ έχει δείξει ότι δεν… μασάει από έδρες, θυμηθείτε το πρόσφατο «χουνέρι» που έκανε στην Μπάρτσα (2-2 στη Βαρκελώνη).
Πολύ κουβέντα γίνεται για το Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν εξαιρετική έδρα όπου έρχονται από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και… καθάρισαν πρόωρα την πρόκριση στο Copa del Rey με το μεσοβδόμαδο 2-0 επί της αιωνίας αντιπάλου Μπέτις. Αντιθέτως, οι Βάσκοι με το δύσκολο 3-2 (από 0-2) επί της Βιγιαρεάλ έχουν να σκέφτονται και τη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης. Δεν αντιλέγω στον άσο του 2.00, απλώς δεν… πείθομαι και κράτησα την εναλλακτική του αμφιτέρματος.
Στην Ιταλία, το 2.50 της Ουντινέζε στο «Αλμπέρτο Μπράλια» είναι θελκτικό, οι «φριουλάνι» ήταν εξαιρετικοί στο 2-1 με την Αταλάντα ενώ η Κάρπι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ανταγωνιστική στα τελευταία παιχνίδια με τους «μεγάλους» αλλά θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία κι αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της Ουντινέζε.
Στα δικά μας, η αγωνιστική προσφέρεται για bet στα γκολ. Η ΑΕΚ έχει βρει ρυθμό αλλά και το εύκολο γκολ, η Ξάνθη δεν θα το ρίξει στο ταμπούρι και το over στο 2.00 έχει αξία.
Στη Γαλλία, το Λυών – Τρουά με τον άσο στο 1.35 και τη γηπεδούχο σε νέο γήπεδο και με νέο προπονητή, προδιαθέτει για… πάσο. Ωστόσο η ήδη υποβιβασμένη (σιγά μη σωθεί) Τρουά δεν θα πέσει αμαχητί και το αμφίτερμα στο 1.90 δεν περνά απαρατήρητο. Κάτι σε 2-1, 3-1; Κάπου εκεί. Το δε Μονακό – Γκαζελέκ εννοείται πως η Γκαζελέκ έρχεται από φοβερό τερματισμό στο 2015 αλλά η διακοπή ίσως την επηρεάσει αρνητικά και στα τελευταία της ματς στο Πριγκιπάτο η Μονακό ήταν αρκετά αποτελεσματική. Δεν λες και εύκολα όχι στο 1.62…
ΥΓ. Συχνά, και οφείλω να το γράψω, μου περνάει από το μυαλό να απαντήσω σε ορισμένους οι οποίοι με διαβάζουν σπάνια και έχουν άποψη και κρίση. Βασικά υβρεολόγιο και συκοφαντία έχουν αλλά τουλάχιστον ας γράφουν το όνομά μου σωστά (χεχε). Ακόμη και η συντριπτική μειονότητα που είναι, κάποτε έμπαινα στη διαδικασία να χαλαστώ, ακόμη κι από ένα σχόλιο, στα social media. Εντέλει, ο σταρχιδισμός είναι αρετή...
Εννέα ματς έβγαλε η σούμα, πολλά αλλά δεν μου πήγαινε το χέρι να σβήσω κάποιο. Ιστλεϊ, Μονακό και το over στο ΟΑΚΑ κυρίως ως μονά και μια τριάδα για τον χαβαλέ (τις μισώ, το ξέρετε) συν τρεις δυάδες.

(δυάδα)


18:00
Λυών – Τρουά
Goal/goal
1.90
19:15
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.70

(δυάδα ρίσκου)


16:00
Κάρπι – Ουντινέζε
2
2.50
17:00
Μπέρμιγχαμ – Μπόρνμουθ
1
3.45

(αγγλική δυάδα)


17:00
Γουέστ Χαμ – Γουλβς
Γουλβς +0,5
2.05
21:30
Ρεάλ – Κορούνια
Goal/goal
2.10

(μονά και τριάδα)


17:00
Ιστλεϊ – Μπόλτον
Ιστλεϊ +0,5
1.65
19:30
ΑΕΚ – Ξάνθη
Over
2.00
21:00
Μονακό – Γκαζελέκ
1
1.62
Τρόπος στοιχηματισμού: Από 5 μονάδες σε κάθε ματς μονό αποδεκτό πλην των δύο της δυάδας ρίσκου όπου βάζω από 3 μονάδες. Και, 5 μονάδες στη δυάδα, 5 μονάδες στην αγγλική δυάδα, 2 μονάδες στη δυάδα ρίσκου και άλλες 2 στην τριάδα. Σούμα 55 μονάδες.
Μπάνκα (σεζόν 2015-16)
Αρχικό κεφάλαιο
1.000
Νυν κεφάλαιο
1.597,15
Αύξηση κεφαλαίου
59,71%
Yield
0,59
Πονταρίσματα
1.013
Ανοιχτά bets

Τρέχον ποντάρισμα
55
Νέο υπόλοιπο
1.542,15
* Τα ποσά σε μονάδες

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook pageTwitterGoogle+ αλλά και προσωπικό facebook group)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου