Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

"Ο Χίτλερ είναι ζωντανός και διέφυγε μέσω Ελλάδας"! Απόρρητα έγγραφα του FBI στο φως!


Μια θεωρία συνωμοσίας που αλλάζει την ιστορία! 

Ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας ή μια καλοστημένη απάτη που επέτρεψε στον μεγαλύτερο serial killer της Ιστορίας να ζήσει ξέγνοιαστα τη ζωή του, έχοντας βυθίσει την υφήλιο στον πόλεμο και το θάνατο; Αυτοκτόνησε ή όχι ο Αδόλφος Χίτλερ στα υπόγεια του καταφυγίου του στο Βερολίνο λίγο πριν η γερμανική πρωτεύουσα πέσει στα χέρια των Σοβιετικών; 

Ομάδα πρώην ερευνητών της CIA ανακάλυψαν απόρρητα έγγραφα του FBI, τα οποία (όπως υποστηρίζουν) αποκαλύπτουν ακριβώς τι συνέβη στον Χίτλερ. Πως δηλαδή όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί αλλά διέφυγε στον Τενερίφη μέσω… Ελλάδας! 

 

Η ομάδα υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας δεν αυτοκτόνησε αλλά σκηνοθέτησε το θάνατό του. Οι πρώην ερευνητές της CIA έχουν στα χέρια τους αρχεία του FBI που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα και μέχρι πρότινος ήταν απόρρητα. Σε ένα από αυτά αναφέρεται: “Αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν εντόπισαν το σώμα του Χίτλερ ούτε καμία αξιόπιστη πηγή πως ο Χίτλερ είχε πεθάνει”. 

Η ομάδα, που πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του History Channel, χρησιμοποίησε ραντάρ, ιστορικούς χάρτες και τελευταίας λέξης τεχνολογία, ενώ τα μέλη της μίλησαν και με πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες. Ο Χίτλερ κατάφερε να πείσει τους πάντες πως αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας έναν σωσία του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το πτώμα που βρήκαν οι Σοβιετικοί, ήταν λίγα εκατοστά κοντύτερο και με μικρότερο κρανίο. Το πτώμα αυτό, εξαφανίστηκε πριν Αμερικανοί ή Βρετανοί ερευνητές το εξετάσουν. 


Από την Ελλάδα στα Κανάρια Νησιά! Η μαρτυρία Έλληνα οικοδόμου 

Πρόσφατα εμφανίστηκε μια φωτογραφία που υποτίθεται πως έδειχνε τον Χίτλερ στη Βραζιλία. Ο πρώην ερευνητής του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου John Cencich είναι βέβαιος ότι τόσο ο Χίτλερ όσο και η Εύα Μπράουν είχαν σωσίες. Και αυτός, λέει, ήταν ο καλύτερο τρόπος για να σκηνοθετήσουν το θάνατό τους. 

Όταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έφτανε στο τέλος του και η Γερμανία είχε πια ηττηθεί, πολλοί από τους ναζί άρχισαν να ψάχνουν μέση στη Νότια Αμερική για να βρουν καταφύγιο. Οι ερευνητές αποκάλυψαν μαζική έξοδο ναζί από το αεροδρόμιο Τέμπλεχοφ την επομένη της τελευταίας δημόσιας εμφάνισης του Χίτλερ. Αεροπλάνο που απογειώθηκε εκείνη την ημέρα, είχε μέσα βαλίτσες του Χίτλερ. 

 

Εκτιμάται δεν θα μπορούσε να κάνει το μακρύ ταξίδι ως τη Νότια Αμερική απευθείας. Και τα στοιχεία δείχνουν πως πέρασε από τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα. Μιλώντας με έναν φερόμενο ως μάρτυρα της διαφυγής του Χίτλερ, ο κ. Cencich άκουσε τι είχε να πει ένας Έλληνας οικοδόμος, που υποστηρίζει ότι είδε τον Χίτλερ τον Μάιο του 1945, μέρες αφού υποτίθεται πως είχε αυτοκτονήσει. 

«Το 1945 έφτιαχνα μια μυστική κατασκευή μέσα σε ένα μοναστήρι στη Σάμο. Έπρεπε να φτιάξω μυστικά τούνελ και διαμερίσματα για τους Γερμανούς. Ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ! Ήταν αυτός, ήταν εκεί, χωρίς μουστάκι ή κάτι άλλο. Ήταν Μάιος του 1945. Κατάλαβα πως ήταν ο Χίτλερ εξαιτίας του αεροπλάνου. 

Πήγα να δουλέψω σε άλλη πόλη. Το πρώτο πράγμα που είδα εκεί ήταν ένα γερμανικό αεροπλάνο. Είχε προσγειωθεί σε ένα χωράφι με πατάτες και ο αγρότης μου είπε πως κατέβηκαν πέντε Γερμανοί», είπε ο άνδρας. 

Από εκεί, πιστεύεται πως ο Χίτλερ έφυγε με γερμανικό υποβρύχιο. Ένα πολύπλοκο δίκτυο με τούνελ και αεροπλάνα έκανε το ταξίδι προς την Αργεντινή δυνατό. 

express.co.uk
athensmagazine 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου