Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Την περίπτωση Άγγελου Αναστασιάδη εξετάζουν στο ΑΠΟΕΛ

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αυτό το γνωρίζει καλά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά τις συνεχείς αντιδράσεις του κόσμου εξαιτίας των κακών εμφανίσεων της ομάδας.




 Μπορεί να τονίζουν οι διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων ότι στηρίζουν τον Πάολο Σέρτζιο, γνωρίζουν όμως ότι ο ιδιόρυθμος τεχνικός αποτελεί κόκκινο παννί για το κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Οι κακές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο μήνα και το άναρχο ποδόσφαιρο που παρουσιάζει η ομάδα προβληματίζει την διοίκηση, που γνωρίζει ότι στο επόμενο στραβό αποτέλεσμα ο Πάολο Σέρτζιο πολύ δύσκολα θα παραμέινει στον Αρχάγγελο.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο ΑΠΟΕΛ και ήδη άρχισαν να μελετούν ανεπίσημα κάποιες πιθανές συνεργασίες ούτως ώστε σε περίπτωση απομάκρυνσης του Πορτογάλου η ομάδα να μην μείνει ακυβέρνητη. 

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αυτή την στιγμή δεν προπονεί κάποια ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Θεσσαλονίκη, ο Μακεδόνας τεχνικός γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ αλλά δεν θέλει να τοποθετηθεί από τη στιγμή που στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ακόμα προπονητής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου