Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κρίμα ρε Απόλλωνα!!! Μεγάλη εμφάνιση από την κυπριακή ομάδα αλλά...


Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας που δέχθηκε την ήττα με σκορ 1-2 από την Τραμπζονσπόρ μέσα στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Κρίμα για την προσπάθεια της ομάδας του Χριστάκη Χριστοφόρου που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 18' με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γκαστόν Σαγνκόϊ, ωστόσο χάθηκε η συγκέντρωση αφού στην αμέσως επόμενη επίθεση δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μαλουντά στο 20'. 


Η νίκη για την τούρκικη ομάδα διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με πλασέ του Γιουσίφ που είχε εισέλθει νωρίτερα στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο ατύχησε και πάλι, καθώς στο 89' ο Μεριέμ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κιβράκ. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την λεμεσιανή ομάδα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μπαμπά σταμάτησε προ της γραμμής την προσπάθεια του Μερκή.

Πάντως παρά την ήττα, ο κόσμος του Απόλλωνα χειροκρότησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ και κατά διάρκεια του αγώνα ήταν συγκλονιστικός.

ΦΑΣΕΙΣ

89' Απόλλων - Δοκάρι. Μετά από φάση διαρκείας ο Μεριέμ σημάδεψε με κεφαλιά το δεξί δοκάρι.

86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ. Ο Γιουσίφ με πλασέ εντός της περιοχής διαμόρφωσε το 1-2.

78' Τραμπζονσπόρ - Ωραίο σουτ από τον Αντίν, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

65' Απόλλων - Μακρινό σουτ από τον Στυλιανού, η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. 

20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ. Ο Μαλουντά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αντίν, ισοφάρισε σε 1-1.

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Σανγκόι εκτέλεσε πέναλτι και έγραψε το 1-0. Πέναλτι καταλογίστησε σε καθαρή ανατροπή του Γκιέ Γκιέ από τον Μπαμπά.

Απόλλων (Χρίστος Χριστοφόρου): Βάλε, Στυλιανού, Μερκής, Καρυπίδης, Βασιλείου, Παπουλής (83' Ρομπέρ), Γκουγιόν, Αμντανί, Κωνσταντίνου (71' Γκαρθία), Γκιέ Γκιέ (64' Μιεριέμ), Σανγκόι.

Τραμπζονσπορ (Μουσταφά Ρεσί Ακτσάι): Κιβράκ, Μποσίνγκουα (81' Γιαβρού), Μπαμπά, Γιουμλού, Ντεμίρ, Ζοκορά, Μιερζεγιέφσκι, Μαλουντά, Κόλμαν, Αντίν, Ενρίκε (77' Γιουσίφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου