Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Ο Πάρντο κράτησε τον βαθμό


Το ΑΠΟΕΛ απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα στο στάδιο Μπλούμφιλντ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πάρντο πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση στην εκτέλεση πέναλτι του Ιτζχάκι στο 90+4', διατηρώντας τον βαθμό για τους γαλαζοκίτρινους.


Η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση σε μια αναμέτρηση χωρίς ποιότητα και χωρίς ουσιαστικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο είναι σημαντικός ο βαθμός που απέσπασε εκτός έδρας, ιδιαίτερα μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

Ο Πάουλο Σέρτζιο υλοποίησε την υπόσχεση του και πραγματοποίησε αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, καθώς πήραν φανέλα βασικού οι Αλωνεύτης, Γκονσάλβες και Μπόρδα και έμειναν στον πάγκο οι Σέρινταν, Αλεξάνδρου και Γκόμες.

Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε βελτιωμένο αλλά ακίνδυνο μπροστά στην εστία του Πάμπλο, ενώ ανούσια παρουσιάστηκε και η Μακάμπι, σε ένα αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορσ.

ΦΑΣΕΙΣ

90+4' Μακάμπι - ΑΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Πάρντο απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ιτζχάκι.

76' Μακάμπι - Πλασέ του Μπεν Χαίμ, όμως ο Πάρντο απέκρουσε σε κόρνερ.

54' ΑΠΟΕΛ - Αντεπίθεση για τους γαλαζοκίτρινους, ο Γκονσάλβες τροφοδότησε τον Χαραλαμπίδη που έκανε χλιαρό σουτ και ο Πάμπλο απέκρουσε χωρίς δυσκολία.

44' Μακάμπι - Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Ζάχαβι, η μπάλα κατέληξε έξω.

Μακάμπι (Πάουλο Σόουζα):
 Πάμπλο, Μανέ (44' Μπεν Χαρούς), Τίμπι, Γκαρθία, Ράντι (69' Ιτζχάκι), Μίκα, Γεϊνί, Μίτροβιτς, Ζάχαβι, Μπεν Χαΐμ, Πρίκα.

ΑΠΟΕΛ (Πάουλο Σέρτζιο): Πάρντο, Μάριο Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Ντα Σίλβα, Χαραλαμπίδης (78' Σέρινταν), Αμορίμ, Μοράις, Βινίσιους, Αλωνεύτης (90' Γκόμες), Γκονσάλβες (85' Καμπράλ).


shootandgoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου