Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κραυγές και κείμενο Παππά από το κρατητήριο: Καλεί τους χρυσαυγίτες σε αγώνα!

Κείμενο-παραλήρημα στο προσωπικό του ιστολόγιο ανέβασε σήμερα ο Χρήστος Παππάς, παρότι βρίσκεται στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ. Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, σε γραπτό παραλήρημα, επιχειρεί να πείσει ότι η «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής - όπως περιγράφεται στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου – είναι στην πραγματικότητα «τίμιος πολιτικός αγώνας»!

Κραυγές και κείμενο Παππά από το κρατητήριο: Καλεί τους χρυσαυγίτες σε αγώνα!Μιλά για «πολιτική δίωξη κατά παραγγελία» και «κατασκευασμένες κατηγορίες» και καλεί τους «Έλληνες πατριώτες» να «δεθούν γερά στο κατάρτι της πίστης».

Το κείμενο – «γράμμα από την φυλακή» προς του «συναγωνιστές» του αναφέρει:

«Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το "αντισυνταγματικό τόξο" ενάντια στη λαϊκή βούληση.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως ο Έλληνας γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται.
Η ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη.

Παλεύουμε για την ελευθερία της πατρίδας από τα δεσμά των εγκάθετων του μνημονίου. Αγωνιζόμαστε για την πολυπόθητη εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμαστε για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Πυκνώστε τις γραμμές μας, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί. Αγωνιστείτε για την παιδεία και τη νεολαία. Συναγωνιστές Έλληνες πατριώτες, ψηφοφόροι και μη του κινήματος, ψηλά το κεφάλι Έλληνες Εθνικιστές! Δεθείτε γερά στο κατάρτι της πίστης μας!

Έλληνες, μην τους πιστεύετε! Η πολιτική του ''σοκ και δέος'' που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας.

Πατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Κρατούμενος Γ.Α.Δ.Α
Δευτέρα, 30/9/2013».


Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου