Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το μπούστο που τρέλανε τους Ρώσους οδηγούς -500 τροχαία σε μία ημέρα εξαιτίας διαφήμισης

Οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τις οδηγικές τους ικανότητες. Οταν μάλιστα κυκλοφορεί ανάμεσά τους ένα προκλητικό μπούστο, σίγουρα τους κάνει να ξεχνούν εντελώς τις... λεπτομέρειες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως το ποιος έχει προτεραιότητα και ποια είναι η διαφορά ασφαλείας ανάμεσα στα οχήματα. 

Το μπούστο που τρέλανε τους Ρώσους οδηγούς -500 τροχαία σε μία ημέρα εξαιτίας δι


Πρόκειται για μία διαφήμιση που τρέλανε τους Ρώσους οδηγούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν πάνω από 500 τροχαία σε μία ημέρα. Η εικόνα με το γυναικείο στήθος τοποθετήθηκε στο πλαϊνό μέρος 30 φορτηγών που κυκλοφορούσαν στη Μόσχα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν όπου περνούσαν τα φορτηγά να αφήνουν πίσω τους τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αφού το θέαμα αποσπούσε την προσοχή των οδηγών. 

Συνολικά αναφέρθηκαν 517 τροχαία, σύμφωνα με την Daily Mail, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εντοπίσει όλα τα φορτηγά που κυκλοφορούσαν με τα περιβόητα στήθη και να απαιτήσουν την αφαίρεση της εικόνας. Επιπλέον, η διαφημιστική εταιρεία βομβαρδίστηκε από έξαλλους οδηγούς, οι οποίοι αφού συνήλθαν από την έκσταση στην οποία τους έριξε το υπέροχο γυναικείο μπούστο που είδαν, άρχισαν να ζητούν αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου