Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τη γυναίκα με τα δυο αιδοία- σπάνια ανατομική πάθηση (ΦΩΤΟ)

hazel2
Η Hazel Jones βιώνει μια ανατομική κατάσταση (έτσι γεννήθηκε) η οποία ονομάζεται uterus didelphys, ή didelphis και η οποία συναντάται σήμερα σε λιγότερες από 3000 γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Και για να το πούμε πιο απλά και κατανοητά, ή Jones, έχει 2 κόλπους και 2 εισόδους προς αυτούς.Η ίδια τονίζει: « όσο και εάν ακούγεται παράξενο, έχω 2 εισόδους σε μια. Φανταστείτε το σύμβολο του γιν- γιανγκ. Έτσι ακριβώς είναι η ανατομία μου. Μάλιστα υπάρχει ένα κομμάτι σάρκας το οποίο ανάλογο με το πώς κάθομαι και τι στάση έχει το σώμα μου, άλλοτε αφήνει να φαίνονται και οι 2 τρύπες και άλλοτε μόνο η μια»

Η Jones ανακάλυψε μόνη της την ανατομική της ιδιαιτερότητα όταν στο τέλος της εφηβείας της ρώτησε μια συμμαθήτρια και φίλη της, σε ποια από τις 2 τρύπες πρέπει να βάλει το ταμπόν. Η άλλη κοπέλα έμεινε με το στόμα ανοιχτό και της απάντησε ότι το ταμπόν μπαίνει σε μια τρύπα.
hazel4

Ο μεγάλος της φόβος ήταν εάν θα μπορούσε να κάνει παιδί. Ο γυναικολόγος της, της απάντησε θετικά με τη διαφορά όμως ότι δεν θα γεννούσε φυσιολογικά, αλλά με καισαρική τομή. Η Jones πάντως αποφάσισε να εκμεταλλευτεί και οικονομικά την ανατομία της και άρχισε να δίνει συνεντεύξεις, να ποζάρει για ανδρικά περιοδικά και στο τέλος να λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι σόου με θέμα ανθρώπους με ανατομικά προβλήματα.
hazel3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου