Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Εγώ δεν δουλεύω για 800 ευρώ το επεισόδιο»

«Εγώ δεν δουλεύω για 800 ευρώ το επεισόδιο»Ετοιμάζεται για τέσσερεις θεατρικές παραστάσεις. Στην τηλεόραση όμως δεν συμμετέχει φέτος. Γιατί;Ο ίδιος λέει στη «Real Life»: «Δεν θα σου πω το κασέ που έπαιρνα, γιατί δεν αφορά κανέναν. Άσε που πρόκειται για περασμένα μεγαλεία, που δεν ισχύουν πια. Για την περσινή τηλεοπτική δουλειά μου έριξα τα χρήματά μου, το κασέ που λες, κατά 60%. Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου και αν με φώναζε κάποιος να κάνω σειρά, μπορεί και να το συζητούσα. Δεν με πήρε όμως κανείς. Δεν χτύπησε καθόλου το τηλέφωνό μου».

Oι φήμες μιλούν για μια σειρά που ξεκινάει τώρα και η πρωταγωνίστρια, της οποίας το όνομα δεν έχει αναφερθεί, θα παίρνει 800 ευρώ το επεισόδιο, ενώ κάποτε έπαιρνε 5.000 ευρώ. 

Τι λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης; «Ε, εγώ με αυτά τα χρήματα δεν θα πήγαινα. Πρόσεξε, δεν σχολιάζω αυτούς που κλείνουν με τόσα λεφτά. Πολύ καλά κάνουν, αν αυτή είναι η ανάγκη τους. Σου μιλάω για μένα, για το τι κάνω και τι δεν κάνω. Οι άλλοι, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, που πλήττεται άσχημα ο χώρος μας και που, δυστυχώς, η δουλειά μας δεν έιναι είδος πρώτης ανάγκης, καλά κάνουν και ρίχνουν τόσο τα όποια κασέ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου