Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Καβούρι-γίγας σπέρνει τον πανικό σε παραλία της Βρετανίας!

Αλήθεια ή φάρσα ο... «Crabzilla»;




Κι όμως, ένα καβούρι ήταν ικανό να σπείρει τον πανικό σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Βρετανίας και να προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο, λόγω του μεγάλου -έως και εξωπραγματικού- μεγέθους του, το οποίο συνέβαλε στο να λάβει το όνομα... «Crabzilla», μια ονομασία εμπνευσμένη από το γνωστό, κινηματογραφικό τέρας «Godzilla».

Αν κρίνουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, πρόκειται για ένα καβούρι-γίγας το οποίο «ποζάρει» στις ακτές της πόλης Whistable, η οποία μέχρι σήμερα ήταν «διάσημη» για τα στρείδια της!



Για την ώρα το τεράστιο καβούρι έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα social media, ενώ έχει σπείρει την... διχόνοια στους χρήστες του Ίντερνετ, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι οι εικόνες είναι πραγματικές και να μιλούν για τον... «Crabzilla» και άλλους να κάνουν λόγο για μια κακόγουστη φάρσα.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα Weird Whitstable, έναν τοπικό ιστότοπο που ασχολείται με περίεργα και ενδιαφέροντα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στη πόλη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου