Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Είδηση βόμβα! Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Είδηση βόμβα! Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη; Φωτογραφικά στιγμιότυπα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

H παρουσιάστρια του Alpha διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση που έλεγε ότι η ωραία Ελένη έχει ξαφνικές αδιαθεσίες και λιγούρες, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να πιστέψουν ότι είναι έγκυος.

Στο παρελθόν, πολλές φορές, φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ωστόσο όλες διαψεύστηκαν.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού «You» επιβεβαιώνει με επιφύλαξη αυτήν τη φορά το ευτυχές γεγονός και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στον γυναικολόγο της, πανεπιστημιακό καθηγητή Δ.Σ. Οι φωτογραφίες δείχνουν την κοιλίτσα της ελαφρώς φουσκωμένη και παρατηρήσαμε, μάλιστα, ότι κατά την είσοδό της στο ιατρείο είχε το παντελόνι της ξεκούμπωτο! Φυσικά, μια επίσκεψη σε γυναικολόγο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα είναι έγκυος.

Menegaki 2
Menegaki

H Χριστίνα Πολίτη στο cosmopoliti.com φαίνεται να ενισχύει την είδηση της εγκυμοσύνης, κάνοντας λόγο για καλά διασταυρωμένες πηγές.

Menegaki Politi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου