Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τσεχία: Την τίμησαν επειδή μετέδιδε αφροδίσια νοσήματα στους ναζί!

Τσεχία: Την τίμησαν επειδή μετέδιδε αφροδίσια νοσήματα στους ναζί!Κάτοικοι της πόλης Trebon αποφάσισαν έπειτα από πολλά χρόνια να αποκαταστήσουν τη φήμη της με μια τελετή και μια μαρμάρινη πλακέτα προς τιμήν της




Μια Γαλλίδα «femme fatale» η οποία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχε χωρίσει στα δύο μια μικρή πόλη στην Τσεχία, επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς ναζί, τιμήθηκε την Πέμπτη από τις αρχές της κοινότητας!

Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, δεν είναι πια στη ζωή, ωστόσο, οι κάτοικοι της πόλης Trebon αποφάσισαν έπειτα από πολλά χρόνια να αποκαταστήσουν τη φήμη της με μια τελετή και μια μαρμάρινη πλακέτα προς τιμήν της.

Κι όμως, η μοιραία αυτή γυναίκα, η οποία αποκαλούνταν «πόρνη» από τους κατοίκους της πόλης, δεν πλάγιαζε με τους στρατιώτες του Χίτλερ για ευχαρίστηση ή προστασία, αλλά για να τους εκδικηθεί, αφού είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν ναζί το 1938.

Και η εκδίκηση ήταν σκληρή αφού μετέδιδε σε όλους τους εραστές της τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από τα οποία υπέφερε!

Ηλικιωμένοι σήμερα κάτοικοι της πόλης θυμούνται ότι όλοι οι εραστές της -ήταν τουλάχιστον δέκα- εξαφανίστηκαν λίγο καιρό μετά την πρώτη επαφή που είχαν με τη νοσοκόμα, αλλά και πως η Γκεστάπο έστειλε έναν ειδικό πράκτορά της στην Trebon για να μάθει τι ακριβώς συνέβαινε με τους στρατιώτες!

Δυστυχώς, όταν οι άντρες της κρατικής μυστικής αστυνομίας της ναζιστικής Γερμανίας έμαθαν την αλήθεια, σκότωσαν την άτυχη γυναίκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου