Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι 10 εντολές του σεξ: Mήπως τις καταπατάς;

Οι 10 εντολές του σεξ...


1. Ποτέ μα ποτέ μην σηκώσεις το τηλέφωνο:




Είναι από τους κανόνες ευγενείας στο σεξ αλλά πολλοί τον ξεχνούν. Είναι προφανές πως ένα κινητό που χτυπά δεν θα σε αφήσει να χαρείς τον οργασμό. Είναι επίσης προφανές πως ο κανόνας ισχύει και για τον παρτενέρ σου γιατί δεν είναι και πολύ ευγενικό να του χαρίζεις ένα ωραίο στοματικό με κόπο και λίγο πριν τον πνιγμό κι εκείνος να μιλά στα τηλέφωνα!


2. Ποτέ μα ποτέ μην πεις το λάθος όνομα: Εντάξει, ας μπερδευτείς οπουδήποτε αλλού εκτός από το κρεβάτι. Όσες εξηγήσεις και να δώσεις, το κρίμα θα μείνει!


3. Ποτέ μα ποτέ μην υποδύεσαι κάποια άλλη:Τούτος ο κανόνας έχει την μοναδική εξαίρεση να έχετε συμφωνήσει πως θα υποδυθείτε κάποιο ρόλο στο σεξ για χάρη μιας φαντασίωσής σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το να υποκριθείς πως είσαι κάποια άλλη στο σεξ, μόνο προβλήματα μπορεί να σου φέρει! Για παράδειγμα, αν το παίξεις ειδική στα sex toys ή στο τρίο, μην απορήσεις αν βρεθείς με έναν δονητή ή έναν τρίτο στο κρεβάτι σου!


4. Ποτέ μην υποδύεσαι τον ακροβάτη στο κρεβάτι:Πίστεψέ μας, δεν θα του χαρίσεις ηδονή επειδή θα τρελαθείς να αλλάξετε στάση κάθε 5 δευτερόλεπτα ή να εφαρμόσετε ολόκληρο το Κάμα Σούτρα σε μια βραδιά.


5. Ποτέ μην υποκρίνεσαι:γιατί στην τελική, ποιόν βλάπτεις; Εσένα την ίδια.


6. Ποτέ μην παριστάνεις τη Μαρία της σιωπής: κι εδώ ισχύει η εξαίρεση εφόσον έχετε αποφασίσει να το κάνετε απλά και βουκολικά. Κατά τα άλλα, το να φοβάσαι πως θα τον ξενερώσει ή θα τον παραξενέψει ένα βηχαλάκι σου, ένας περίεργος ήχος πάνω στην τριβή. Άνθρωποι είμαστε, ανθρώπινους ήχους κάνουμε!


7. Ποτέ μην τον ανάψεις για να τον σβήσεις: με άλλα λόγια αν δεν είσαι 15 χρονών αλλά ενήλικη με θέλω και σοβαρότητα, μην παίξεις μαζί του απλά για να τον ανάψεις, χωρίς να μπεις σε διαδικασία σεξ μαζί του.


8. Ποτέ μην εμφανίζεσαι με βράκα της γιαγιάς μπροστά του: είπαμε, και οικειότητα να έχεις και ξαφνικά να βρεθήκατε και πλυντήριο να έχεις βάλει, καλύτερα να εμφανιστείς μπροστά του γυμνή, παρά με ξενέρωτα εσώρουχα!


9. Ποτέ μην αμελείς τη δύναμη ενός φιλιού: σεξ χωρίς φιλί, φαγητό δίχως αλατοπίπερο. Ακόμα κι αν υπάρχουν στάσεις που δεν το ευνοούν, ένα φιλάκι μετά την επαφή, θα κάνει το δέσιμό σας μεγαλύτερο.


10. Ποτέ μην είσαι απόλυτη στο σεξ: δεν γίνεται να μεγαλώνεις, να κάνεις σχέσεις και να επιμένεις πως όσα κάνεις ήδη στο κρεβάτι είναι αρκετά. Πάντα υπάρχει κενό για κάτι νέο που μπορείς να μάθεις, μια νέα εμπειρία στο σεξ που μπορείς να έχεις, μια νέα στάση για να την δοκιμάσεις.

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου