Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μαραντόνα!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής θα αγωνιστεί στην πέμπτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του και συγκεκριμένα στην Ντεπορτίβο Ριέστρα. Αυτό και αν είναι έκπληξη για τους λάτρεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μαραντόνα!


Ο 53χρονος πλέον Μαραντόνα, είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αγωνιστεί στα γήπεδα της Αργεντινής.
Η νέα του ομάδα θα είναι η άγνωστη Ντεπορτίβο Ριέστρα, η οποία παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της πέμπτης κατηγορίας της Αργεντινής. Μάλιστα το καλοκαίρι είχε γίνει και «νονός» της ομάδας, αφού ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα εγκαίνια για την δημιουργία του συλλόγου.
Σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής κάνει δεκτό το αίτημα της ομάδας για την ένταξη του Μαραντόνα στο ρόστερ, το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου.
Μάλιστα, ο Βίκτορ Μόλε, ο οποίος αποτελεί μέλος της Ντεπορτίβο Ριέστρα, αποκάλυψε ήδη πως είναι πρόθυμος να παραχωρήσει στον Αργεντινό τη φανέλα με το νούμερο 10 τονίζοντας: «Θα φορέσω οτιδήποτε και θα του δώσω τη φανέλα με το 10».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου