Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους το τελευταίο αντίο στο Σάκη Μπουλά

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους το τελευταίο αντίο στο Σάκη ΜπουλάΑθήνα: Μέσα σε κλίμα βαθύτατης θλίψης και συγκίνησης και σε στενό κύκλο - κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας - συγγενείς, στενοί φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά. 




Η κηδεία του Σάκη Μπουλά, έγινε στο νεκροταφείο των Μελισσίων, με δεκάδες στενούς του φίλους να αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που, όπως δήλωσε ο Θάνος Μικρούτσικος, συμβόλιζε την αθωότητα μιας ολόκληρης εποχής. 

Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Διονύσης Σαββόπουλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Μαργαρίτης και πολλοί άλλοι έδωσαν το «παρών» τους. 



Ο δημοφιλής τραγουδιστής, στιχουργός και ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο - όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό - στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι «ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια». 

«Ένας υπέροχος άνθρωπος», «μάγκας», «παλικάρι», «γενναίος», «ταλαντούχος», «αξιοπρεπής», «σεμνός», «ο άνθρωπος με το μεγάλο χαμόγελο» είναι μερικά από τα λόγια που χρησιμοποίησαν γνωστοί καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του όταν έμαθαν ότι ο χαρισματικός και πολυτάλαντος Σάκης Μπουλάς δεν θα είναι πια κοντά τους. Αν και γνώριζαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας, ο θάνατός του δεν παύει να αποτελεί ένα σοκ για εκείνους. 

Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου