Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκυ Ωνάση που σκανδάλισαν τον πλανήτη 43 χρόνια πριν!
Οι γυμνές παπαράτσι φωτογραφίες που ανάγκασαν την Τζάκυ να φύγει από την Ελλάδα και η αντίδραση του Ωνάση
Ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης ήταν ένας από τους πιο διάσημους παπαράτσι στην Ελλάδα. Ήταν η σκιά του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Έψαχνε πάντα για το διαφορετικό, το πιο επιτυχημένο ρεπορτάζ. Έμαθε στο Νυδρί ότι η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και νυν κυρία Ωνάση, η Τζάκυ, συνήθιζε να κάνει στον Σκορπιό μπάνιο γυμνή. 


Αποφασίζει να πετύχει τα πολύτιμα ξεχωριστά φωτογραφικά καρέ. Φτάνει νύχτα στον Σκορπιό, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο για 3 ολόκληρες μέρες, μόνο με νερό και ξηρά τροφή. Και την τρίτη μέρα γίνεται το θαύμα. Βλέπει την Τζάκυ να κάνει την γυμναστική της και να μπαίνει στην θάλασσα γυμνή. 

Είχε καταφέρει το ακατόρθωτο. Να βγάλει προσωπικές φωτογραφίες της γυναίκας που ήταν γνωστή σε όλο τον κόσμο, σαν σύζυγος του Τζων Κέννεντυ και του Ωνάση. 

Μια γυναίκα που ήταν πάντα κομψή μέσα στα πανάκριβα φορέματα και στα ταγιέρ της. Όταν οι φωτογραφίες φτάνουν στο εξωτερικό κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τις δημοσιεύσει, γιατί δεν ήθελαν να εναντιωθούν με τον Έλληνα κροίσο. Ευτυχώς για τον Κουλούρη την απόφαση παίρνει η διεύθυνση του Playmen.


Το περιοδικό ξεπουλάει και ο φωτορεπόρτερ βγάζει 30.000.000 δραχμές, ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έβγαλαν οι εκδότες. Σημαντικό ποσό βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι ένα διαμέρισμα έκανε 400.000 δραχμές.
Η Τζάκυ νευρίασε και έφυγε από την Ελλάδα, κατηγορώντας τον Ωνάση ότι δεν την προστάτευσε όπως της είχε υποσχεθεί. Ο Ωνάσης φέρεται να δήλωσε: Μα πως κάνει έτσι; Καλή βγήκε, γιατί είναι κοκκαλιάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου