Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Βλέπει Αναστασιάδη ο Πάπας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συναντάται σήμερα με τον Πάπα Φραγκίσκο στην Αγία Εδρα.


Ο Πρόεδρος έφθασε στη Ρώμη χθες και σήμερα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αγία Εδρα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα, η οικονομία και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς είναι μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να απασχολήσουν τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας που απαρτίζουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αγία Εδρα Γιώργος Πουλλίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης, θα μεταβεί στα Γραφεία του Ποντίφικα σήμερα στις 11.30 το πρωί (ώρα Κύπρου).
Θα ακολουθήσει κατʼ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου με τον Πάπα και στη συνέχεια θα υπάρξει διευρυμένη συνάντηση με τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου