Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ "ΣΙΕΗΤΤΑΝΗΣ" - Η Καρδιά του Κυπριακού Ελληνισμού

Στην καρδιά της Λευκωσίας μέσα σε ένα πρακτορείο στοιχημάτων κτυπούσε η καρδιά του Κυπριακού Ελληνισμού. Το πρακτορείο "ΣΙΕΗΤΤΑΝΗΣ" ήταν ένα ωραίο στέκι για όσους άρεσε να δοκιμάζουν την τύχη τους αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Σιεηττάνη. 




Ο κος Σιεηττάνης πάντα σε υποδεχόταν με ένα πλατύ χαμόγελο και ένοιωθες πραγματικά την αγνή κυπριακή φιλοξενεία, την ανθρωπιά ενος Έλλην Κύπριου που αν και αναγκάστηκε να ξεριζωθεί από την τουρκική εισβολή και να γίνει πρόσφυγας δεν ξέχασε ποτέ την πατρίδα του. 

Μόλις έμπαινες στο Πρακτορείο, το μάτι σου πήγαινε ευθύς στις ανακοινώσεις που είχε στο πρακτορείο του: "Απαγορεύεται η είσοδος στους Τουρκόφυλους" , "Τσεκούρι και φωτιά στους Προσκυνημένους" και πολλά άλλα. 

Ο ίδιος ως αγνός Πατριώτης αρνείται να ξεχάσει, αρνείται να γονατίσει στο Κατακτητή και γι'αυτό του το "ελάττωμα" απειλήθηκε από αρκετούς αρμόδιους, ότι αν δεν αφαιρέσει τις πινακίδες θα του αφαιρούσαν την άδεια λειτουργίας του Πρακτορείου του. Θα του αφαιρούσαν το ψωμί του επειδή είναι ιδεολόγος Πατριώτης που γνώρισε από πρώτο χέρι το δράμα της Πατρίδας του. Φυσικά η απάντηση του ήταν αρνητική! Αυτή ήταν η μαγκιά του Δημήτρη Σιεηττάνη που είχα την τιμή να γνωρίσω.

Δυστυχώς σήμερα το Πρακτορείο έχει κλείσει αλλά ο κος Σιεηττάνης δεν τα βάζει κάτω. Αγωνίζεται με τον δικό του τρόπο και αντιστέκεται όσο κανένας άλλος.

Είναι τιμή για το ιστολόγιο μας να φιλοξενεί τέτοια αφιερώματα σε μεγάλους ανθρώπους, σε μεγάλους Πατριώτες γιατί "... Όποιος δεν πολεμά για τις ιδέες του ή αυτός δεν αξίζει ή οι ιδέες του"


Κάνε Like στο πιο αληθινό blog σε Ελλάδα και Κύπρο για να τα μαθαίνεις όλα!
Βρείτε μας στο Facebook κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου