Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Κύπρος: Το στοματικό σεξ του στοίχισε... 30.000 ευρώ!

Κύπρος: Το στοματικό σεξ του στοίχισε... 30.000 ευρώ!

Για το ερωτικό βίντεο είχε συναινέσει η συνάδελφός του, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση - Το επίμαχο βίντεο... διέρρευσε στα κινητά τηλέφωνα άλλων αστυνομικών αλλά και στο σχολείο που πηγαίνει η ανήλικη κόρη της




Αποζημίωση 30.000 ευρώ συν τόκους από το 2007 θα πληρώσει αξιωματικός της αστυνομίας σε γυναίκα συνάδελφό του για τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται οι δύο σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο αξιωματικός -που είναι παντρεμένος- διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την αστυνομικό, στην οποία είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει για να την παντρευτεί.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχαν βγάλει με τη συναίνεση της γυναίκας βίντεο με κινητό τηλέφωνο στο οποίο εμφανιζόταν η γυναίκα να κάνει στοματικό έρωτα. 

Ο αξιωματικός της είχε πει ότι το βίντεο το διέγραψε. Ωστόσο, όταν χώρισαν, γιατί ο αξιωματικός δεν τήρησε την υποσχεση του να πάρει διαζύγιο, το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών.

Σχετικό ρεπορτάζ είχε κάνει και το ΡΙΚ, το οποίο όμως δεν είχε αναφερθεί στην ταυτότητα της γυναίκας. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο αστυνομικός αρνήθηκε ότι εμφανίζεται αυτός στο βίντεο, αφού φαίνεται μόνο το γεννητικό του όργανο. Ισχυρίστηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν κάποιος άλλος και παρουσίασε κατάλογο ονομάτων με τους οποίους η αστυνομικός είχε ερωτικές σχέσεις. Μάλιστα στον κατάλογο περιλαμβάνονται πολλοί αστυνομικοί και φέρει την υπογραφή της ίδιας της αστυνομικού. 

Όπως ισχυρίστηκε, έγραψε τον κατάλογο με τα ονόματα των εραστών της γιατί της το είχε ζητήσει ο αξιωματικός τον οποίο αγαπούσε υπερβολικά. Το επίμαχο βίντεο κυκλόφόρησε και στο σχολείο που πηγαίνει η ανήλικη κόρη της, η οποία έγινε θύμα κουτσομπολιού από τις συμμαθήτριες της. 

Το δικαστήριο αθώωσε την Τρίτη το ΡΙΚ, αλλά καταδίκασε τον αξιωματικό σε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου