Σάββατο 31 Μαΐου 2014

«Ψάχνεται» για όλες τις θέσεις

Αν και ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

«Ψάχνεται» για όλες τις θέσεις




Δεκατρείς μέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση της προφορικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. 

Από τότε δεν έχει υπογράψει ο Έλληνας προπονητής στους Θεσσαλονικείς, χωρίς ακόμα να έχουν αποφασιστεί οι «λεπτομέρειες της συνεργασίας» των δύο πλευρών. 

Αυτό θα γίνει μόνο αν επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει και άλλα – πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι – θέμα να ασχοληθεί. 

Από την πλευρά του, ο 61χρονος κόουτς ετοιμάζει τα πλάνα του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, υπολογίζοντας και τους δανεικούς που αναμένεται να επιστρέψουν και όσους έπαιξαν φέτος με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Επίσης, ασχολείται και με τις προσθήκες που θα υπάρξουν στο δυναμικό της ομάδας. 

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις με τους Λάζαρ και Χακόμπο, με τον Ρουμάνο να λήγει το συμβόλαιό του και τον Ισπανό να μην υπολογίζεται. 

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση στα στόπερ (ένα ή δύο ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Ινσαουράλδε), όπως και στη μεσαία γραμμή. 

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα άκρα της επίθεσης, καθώς φαίνεται ότι δύσκολα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να συνεχίσει ο Στοχ.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου