Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πρώτα ξαδέρφια ο Στουρνάρας κι η Σάρον Στόουν!

Ο Γιάννης Στουρνάρας για να γίνει δημοφιλής ανάμεσα σε υπουργούς, βουλευτές και ομολόγους του στο Eurogroup επικαλείται ότι...
όχι απλώς γνωρίζει την Sharon Stone αλλά όπως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίζεται, η διάσημη ηθοποιός του Hollywoodείναι και πρώτη του ξαδέλφη!...


Για όσους δεν πείθονται ο κ. Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ξετυλίγει την πραγματική ιστορία του παππού του Ανάργυρου Στουρνάρα, που έφυγε μετανάστης στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1910.

Εκεί άλλαξε το όνομά του, όπως έκαναν όλοι οι Έλληνες μετανάστες ώστε να μπορούν να προφέρουν οι Αμερικάνοι εύκολα το επίθετό τους.

Έτσι από Ανάργυρος Στουρνάρας το έκανε... Harris Stone.

Ο υπουργός οικονομικών έχει κληρονομήσει την ταυτότητα του παππού του με το επίθετο Stone και την επιδεικνύει με καμάρι στους φίλους του λέγοντας ότι η πασίγνωστη ηθοποιός είναι πρώτη εξαδέλφη του. «Αφού έχουμε το ίδιο επίθετο», λέει.

Μάλιστα την Πέμπτη, όταν μια φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού φιγουράριζε όρθια στην πρώτη σελίδα των «Νέων», ο κ. Στουρνάρας δέχθηκε τουλάχιστον 20 τηλεφωνήματα από γνωστούς του, που του ζητούσαν στα σοβαρά ένα και μόνο πράγμα: «Πες της να έρθει στην Ελλάδα να μας τη γνωρίσεις... Πρόκειται για γυναικάρα»!

plektani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου