Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Café σερβίρει παγωτό που φτάνει το… 1,5 μέτρο!

perierga.gr - Café σερβίρει παγωτό που φτάνει το... 1,5 μέτρο!Το «Café Olympic» είναι ένα μικρό εστιατόριο στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας περισσότερο γνωστό ως «Τζελατερία από τον ουρανό»!

 Ο λόγος; Ο επισκέπτης εδώ θα βρει μερικά από τα… ψηλότερα παγωτά στον κόσμο αφού όλες οι γεύσεις του λαχταριστού αυτού παγωμένου επιδορπίου σερβίρονται… καθ’ ύψος. Μάλιστα το ψηλότερο παγωτό έφτασε να μετρά 1,5 μέτρα! Οι ιδιοκτήτες πέτυχαν τη συνταγή της επιτυχίας όταν σκέφτηκαν να σερβίρουν τεράστια παγωτά που περιλαμβάνουν εκτός από το βασικό προϊόν, χωνάκια, κέικ σοκολάτας, σοκολατάκια, τρουφάκια, ξελεδάκια, σαντιγί, φρέσκα φρούτα, μπισκότα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Και όλα αυτά μέσα σε μεγάλα γυάλινα μπολ, που σερβίρονται με ειδικά μακριά κουτάία, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν μέχρι τέλους το παγωτό τους. Το μαγαζί κάνει θραύση και ουρές σχηματίζονται στην είσοδό του, ενώ μια κράτηση είναι απαραίτητη. Βέβαια το παγωτό είναι αδύνατον να το φάει κάποιος μόνος του, για το λόγο αυτό απευθύνεται σε παρέες, που φροντίζουν να έρθουν εδώ με… άδειο στομάχι! 
«Συνήθως για να φάνε ένα τέτοιο παγωτό οι παρέες χρειάζονται 20 με 30 λεπτά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τα παρατάνε στη μέση της… διαδρομής! Τα παγωτά μας είναι τεράστια και μπορούν να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα!», λέει ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
perierga.gr - Café σερβίρει παγωτό που φτάνει το... 1,5 μέτρο!
perierga.gr - Café σερβίρει παγωτό που φτάνει το... 1,5 μέτρο!
perierga.gr - Café σερβίρει παγωτό που φτάνει το... 1,5 μέτρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου