Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Έφυγε» ο Παναγιώτης Ποικιλίδης

«Έφυγε» ο Παναγιώτης ΠοικιλίδηςΠάλεψε σαν παλικάρι μετά το έμφραγμα που υπέστη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το βράδυ της Παρασκευής έφυγε απ' τη ζωή


Ένα μεγάλο αθλητή κι έναν εξαιρετικό άνθρωπο πενθεί από το βράδυ της Παρασκευής ο ελληνικός αθλητισμός. 

Μετά το έμφραγμα που υπέστη την περασμένη Τετάρτη, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή της ζωής του και τελικά έφυγε αναπάντεχα απ’ αυτή. 

Η κατάσταση του Ολυμπιονίκη και διοικητικού στελέχους του ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε τελικά τη βελτίωση που αναμενόταν μετά την εγχείριση ανοικτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε. Και αφότου το πρωί της Παρασκευής άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκές και ν’ ανεβάζει πυρετό, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία οδήγησε τελικά στο θάνατό του λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Όπως είναι λογικό, η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον ΠΑΟΚ, με πολλά απ' τα στελέχη του και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να σπεύδουν κοντά στους οικείους του. Αμέσως, δε, εκδόθηκε και συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: 

«Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 48 ετών. 

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου