Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σεξ της μιας βραδιάς: Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες;

Σεξ της μιας βραδιάς: Πώς το βλέπουν οι άντρες και πώς οι γυναίκες;Τελείως διαφορετική η οπτική γωνία




Σεξ της μιας νύχτας: Σεξ χωρίς το «προστατευτικό πλαίσιο» μιας σχέσης, σεξ για μια νύχτα ή ίσως και περισσότερες. Αλλά σίγουρα μια σεξουαλική επαφή... χωρίς να ξέρεις εάν θα υπάρξει συνέχεια...

Εκείνη:

Μια γυναίκα που ακολουθεί έναν άνδρα που γνώρισε στο μπαρ, σε μια φιλική παρέα, στην σχολή της ή στην δουλειά της και ολοκληρώνει μαζί του από την πρώτη βραδιά, τις περισσότερες φορές σκέφτεται «ας ξεκινήσουμε έτσι και σιγά σιγά... μπορεί να κολλήσει». Για μια γυναίκα η ερωτική επαφή, όσο γρήγορα κι αν γίνει, σηματοδοτεί συχνά την αρχή μιας συναισθηματικής διαδρομής αλλά και μιας επιθυμίας να μοιραστεί με τον άντρα αυτό συναισθήματα κι εμπειρίες, ξεκινώντας από αυτό που της προσφέρεται πιο εύκολα από εκείνον... από το μοίρασμα των κορμιών τους. 

Φυσικά, υπάρχουν φορές που μια γυναίκα επιθυμεί μόνο να απολαύσει την σαρκική επαφή με έναν άνδρα και είναι απολύτως ξεκάθαρο μέσα της πως δεν υπάρχει καμία άλλη προσδοκία από την επαφή μαζί του. Η ερωτική επαφή είναι για εκείνη μια εκτόνωση σαρκική και η επιθυμία της για αυτό τον άνδρα εξαντλείται στο χώρο μιας κρεβατοκάμαρας.

Εκείνος:


Ένας άνδρας που βιάζεται να κάνει σεξ με μια γυναίκα που γνώρισε στο μπαρ ή σε μια παρέα,  από το πρώτο κιόλας βράδυ είναι, τις περισσότερες φορές, συνειδητοποιημένος για τα κίνητρά του: την ηδονή και τον οργασμό. Έλκεται σεξουαλικά από εκείνη, δημιουργεί φαντασιωσικά σενάρια στη θέα του κορμιού και του προσώπου της και ανυπομονεί να βιώσει αυτές τις στιγμές ηδονής που φαντασιώνεται. Συχνά, ένας άνδρας που ακολουθεί κατ’ εξακολούθηση αυτό τον τρόπο σεξουαλικής επικοινωνίας, διανύει μια συναισθηματικά ανώριμη φάση ζωής κατά την οποία αποφεύγει την συναισθηματική δέσμευση και τις ευθύνες μιας σχέσης. Προτιμά να εκφορτίζεται βιολογικά και να μην δεσμεύεται παραμένοντας σε επιφανειακά φλερτ. 

Φυσικά, δεν είναι σπάνιο για έναν άνδρα να επιθυμεί πολύ μια γυναίκα ερωτικά και σταδιακά να θελήσει να διεκδικήσει εκτός από την ερωτική επαφή μαζί της, και το συναισθηματικό δέσιμο. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ένας άνδρας που αισθάνεται αυτοπεποίθηση με την σεξουαλική του επίδοση μπορεί να βιαστεί να κάνετε έρωτα για να σε εντυπωσιάσει, ενώ αντίθετα ένας άνδρας που βιώνει ανασφάλεια ως προς αυτή, σπάνια θα σε οδηγήσει γρήγορα στο κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου