Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚ για Πάμπλο Αϊμάρ!

Δεν έχει μόνο Μισίμοβιτς η λίστα των ηχηρών ονομάτων που εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και Πάμπλο Αϊμάρ. Ο 33χρονος Αργεντίνος που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μπενφίκα έχει βάλει το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σκέψεις.




Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά ο Ιβάν Σαββίδης βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσει τον Αργεντίνο που κάποτε είχε χριστεί και διάδοχος του Μαραντόνα και το που έχουν φτάσει οι επαφές το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ελάχιστοι συνεργάτες του. Την ίδια μυστικότητα διατηρεί και η πλευρά Αϊμάρ.
Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του 33χρονου "μπαλαντέρ", Κάρλος Γκουστάβο Μασκάρντι, ο οποίος όταν άκουσε δημοσιογράφο από την Ελλάδα να τον ρωτά αν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σημείωσε: "Δεν έχω να πω τίποτα" και έκλεισε το τηλέφωνο του.
Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αργεντίνικων Μέσων ενημέρωσης  ο Πάμπλο Αϊμάρ δεν επιστρέφει στη Ρίβερ Πλέιτ (ομάδα στην οποία αναδείχθηκε), γιατί έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από ομάδα της Μαλαισίας.
Το τι τελικά θα συμβεί θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Sport24.gr, olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου