Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωσε Ντόσα η Λέγκια

Και με τη βούλα παίκτης της Λέγκια Βαρσοβίας είναι ο Ντόσα Τζούνιορ, καθώς η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο πρώην πλέον αμυντικός της ΑΕΛ είχε αναχωρήσει από το πρωί με προορισμό την Πολωνία, φουντώνοντας τη φημολογία περί ολοκλήρωσης της μεταγραφής. Να υπενθμίσουμε ότι για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί πρίν από λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός....





Η επίσημη ανακοίνωση της Λέγκια αναφέρει: "Ο Ντόσα Τζούνιορ στη Λέγκια. Την Κυριακή θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο Μπαντ Ζελ ο Ντόσα Τζούνιορ. Σήμερα ο γεννημένος στην Πορτογαλία αμυντικός ταξιδεύει στην Βαρσοβία. Το Σάββατο ο Ντόσα Τζούνιορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, την Κυριακή ο παίκτης θα πάει στο Μπαντ Ζελ.

Ο Ντόσα Τζούνιορ είναι αμυντικός. Έχει αγωνιστεί σε Ιμόρταλ, Διγενή Μόρφου, Πάφο και ΑΕΛ. Με την τελευταία κέρδισε το πρωτάθλημα και έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ντόσα έχει κυπριακή υπηκοότητα και έχει παίξει στην Εθνική Κύπρου".

Μένει να αποσαφηνιστεί το ποσό που θα λάβει η ΑΕΛ για τη μεταγραφή του Ντόσα, ο οποίος έδειχνε φευγάτος από το τέλος της σεζόν. Τα τελευταία δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου έκαναν λόγο για μισό εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή του στη Λέγκια έμοιαζε να είναι θέμα χρόνου από τη στιγμή που ο πρώην στόπερ της ΑΕΛ ταξίδεψε για Πολωνία το πρωί του Σαββάτου... Μία σημαντική απώλεια για την ομάδα της Λεμεσού, μάλλον όμως όχι και μη αναμενόμενη. Ρού Τζούνιορ και Λίτο Βιντιγκάλ θα πρέπει πλέον και... επίσημα να αναζητήσουν κεντρικό αμυντικό. 

Έτσι ο Ντόσα Τζούνιορ και ο Έλιο Πίντο θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα, καθώς ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ αποκτήθηκε από τη Λέγκια μόλις προ δεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου