Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Dynamo: Ο «θαυματοποιός που εκτόξευσε» τις δεξιότητες του σε άλλο επίπεδο - Βίντεο

Έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό πολλούς θεατές με νούμερα που αψηφούν τη λογική και μπορούν να κάνουν μέχρι και τον πιο σκεπτικιστή κυνικό να πιστέψει στη μαγεία.

Όμως με το καινούριο του τολμηρό εγχείρημα, ο μάγος Dynamo που κατάγεται από το Μπράντφορντ της Αγγλίας, «εκτόξευσε» τις δεξιότητες του σε άλλο επίπεδο. Ο 30χρονος θαυματοποιός συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών, καθώς αιωρείτο δίπλα στην οροφή ενός διώροφου λεωφορείου ύψους 5 μέτρων. Χαμογελώντας στις κάμερες, ο Dynamo, κατά κόσμον Στίβεν Φράιν, ταξίδεψε παράλληλα με το λεωφορείο ακουμπώντας με την παλάμη του την οροφή του λεωφορείο!
Εκεί έμενε μετέωρος καθώς περνούσε τη γέφυρα του Westminster. Η αστυνομία που συνόδευε το διάσημο μάγο, φρόντιζε να μην υπάρχει κίνηση γύρω από το λεωφορείο.
Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το σόου του έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν να πραγματοποιεί το ακατόρθωτο, αλλά οι τυχεροί θαυμαστές του που ταξίδευαν με το λεωφορείο έδειχναν εκστασιασμένοι από την επίδειξη, ενώ τραβούσαν συνεχώς φωτογραφίες. Ο Dynamo, που αποτελεί το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Pepsi Max, είχε γίνει ευρέως γνωστός όταν το 2011 περπάτησε στον Τάμεση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου