Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Απίστευτο: Τερματοφύλακας «έβγαλε» παιχνίδι χωρίς να καταλάβει ότι τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι

Απίστευτο: Τερματοφύλακας «έβγαλε» παιχνίδι χωρίς να καταλάβει ότι τον είχαν πυρ
Συνήθως οι τερματοφύλακες απειλούνται από σουτ «βολίδες». Οχι από σφαίρες. Κι όμως ένας Σέρβος κατάφερε να «βγάλει» ένα ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να καταλάβει πως τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι! Και μάλιστα, δέχθηκε μόλις ένα γκολ.








Το περίεργο περιστατικό συνέβη σε ερασιτεχνικό τουρνουά σε προάστιο του Σαράγιεβο. Ο Ντούσκο Κρτάλιτσα είχε πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά πίστευε αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε χτυπήσει στο δοκάρι σε μία απόκρουση, οπότε το αγνόησε και συνέχισε να παίζει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Dnevni Avaz», μετά από τον αγώνα ο 51χρονος είχε δυσκολία στην ομιλία και στο να κουνήσει το χέρι του. Τον μετέφεραν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε μία σφαίρα 9 χιλιοστών «καρφωμένη» στο κρανίο του. Αμέσως υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή της και η κατάστασή του τώρα δεν εμπνέει ανησυχία.

Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι το πώς μπορεί ο τερματοφύλακας να μην κατάλαβε πως τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Οπως βέβαια και το πώς κατάφερε να παίξει για 90' ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Οσο για το ποιος τον πυροβόλησε, αυτό απαντήθηκε ήδη.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, στην περιοχή την ίδια ώρα έγιναν τρεις γάμοι. Κατά τη διάρκεια του ενός, κάποιος θεώρησε πως ήταν καλή ιδέα να εκφράσει τη χαρά του πυροβολώντας στον αέρα. Μία από αυτές τις σφαίρες όμως κατέληξε στο κρανίο του ποδοσφαιριστή. Ο ασυνείδητος ήδη συνελήφθη.
Διαβάστε περισσότερα



Πηγή: | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου