Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σοκ - Αφαίρεσαν με ολονύκτια εγχείρηση χέλι 51 εκατοστών που έβαλε άντρας στον πρωκτό του


Η πιο αηδιαστική είδηση του μήνα έρχεται από την Κίνα και αφορά την «περιπέτεια» ενός άντρα με ένα χέλι. Αξιοσημείωτο είναι ότι, με το που βγει από το νοσοκομείο, κινδυνεύει με πρόστιμο για κακοποίηση ζώου
.
Ολα ξεκίνησαν -σύμφωνα με την εφημερίδα Sun και τη Huffington Post- όταν ο άντρας από την επαρχία Guangdong αποφάσισε να πάρει ένα χέλι μήκους 51 εκατοστών και να το εισάγει στον πρωκτό του. Οπως ακριβώς είχε δει να γίνεται σε μια ερωτική ταινία.
Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το χέλι να εισχωρήσει στο έντερό του, να το μασήσει, να το τρυπήσει και μετά να βρεθεί σφηνωμένο στο στομάχι του.

Ο «άτυχος» άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ολονύκτια εγχείρηση, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως «το χέλι έψαχνε απλά ένα τρόπο να ξεφύγει».
Αυτή τη στιγμή ο άντρας αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ενώ είναι πολύ πιθανόν με το που πάρει εξιτήριο να βρεθεί κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώου.


Το πιο τραγικό είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα χέλι χρησιμοποιείται ως ερωτικό βοήθημα. Αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα το 2012 στη Νέα Ζηλανδία. Ενώ το 2010 ένας άλλος Κινέζος πέθανε μετά την «έμπνευση» των φίλων του -ως αστείο- να του εισάγουν ένα χέλι στον πρωκτό.Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου