Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συναυλία της "Cyprus Aid"- Έλαμψαν δια της απουσίας τους γνωστοί Καλλιτέχνες!

Τεράστια επιτυχία – χρειάστηκε η βοήθεια του στρατού (φωτογραφίες)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η χθεσινή μαραθώνια συναυλία "Cyprus Aid", που σκοπό είχε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες άπορων συνανθρώπων μας.

Χιλιάδες πολίτες μετέβαιναν στην τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία, με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία ακολούθως μεταφέρονταν σε αποθήκες με οχήματα της Εθνικής Φρουράς.

Στη συναυλία συμμετείχαν πενήντα καλλιτέχνες.
Ανάμεσά τους, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Αννα Βίσση, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Χρήστος Δάντης.

Η Κύπρος έχει ψυχή και κανείς δεν μπορεί να της την κουρέψει! Αυτό φώναξαν με την παρουσία τους χιλιάδες κόσμος από όλη την Κύπρο. Συγκινητική έως ανατριχιαστική η ανταπόκριση του κόσμου, όπου απέδειξαν γιατί το ανθρώπινο είδος όταν θέλει μπορεί να κάνει αυτό το κόσμο καλύτερο. 

Έλαμψαν βεβαίως δια της απουσίας τους μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου κυπριακής καταγωγής και τραγουδιστές εξ Ελλάδος, οι οποίοι τόσα χρόνια εμπορεύονταν το κυπριακό πρόβλημα, για να αυξάνουν τα έσοδα τους. Είναι κρίμα που απουσίασαν και γνωστοί Ελλαδίτες τραγουδιστές, οι οποίοι συμμέτεχαν πάντα σε κομματικές συναυλίες στη Κύπρο αλλά αυτή τη φορά επειδή δεν περιείχε το κομματικό στοιχείο, δεν προσήλθαν στη εκδήλωση. Δεν έχω σκοπό να κατονομάσω κανένα, παρά μόνο θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και ζητώ από τους Κύπριους πολίτες να τους γυρίσουν απλά την πλάτη.

Ο τραγουδιστές που συμμετείχαν στη εκδήλωση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ παράλληλα. Ο καλύτερος κύπριος τραγουδιστής κατ' εμένα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, δήλωσε ότι η εκδήλωση δεν αποτελεί συναυλία αλλά διαδήλωση και πρέπει όλοι οι να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που υποφέρουν. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς δήλωσε συγκινημένος με την παρουσία του κόσμου και παράλληλα είπε σε έντονο ύφος ότι ντρέπεται για τους Ελλαδίτες πολιτικούς οι οποίοι φέρουν τεράστια ευθύνη για τη κατάσταση στη Κύπρο, οι οποίοι δεν στήριξαν τη Κύπρο στο eurogroup. Εν συνεχεία ο Κοργιαλάς είπε "Σιχαίνομαι τους Ελλαδιτές πολιτικούς"!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου