Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Oμάδα ΧΙ για ανερχόμενα αστέρια κάτω των 21!


Η αθλητική ιστοσελίδα easyfootball4you.com παρουσιάζει μια εντεκάδα ανερχόμενων αστεριών που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο μέλλον. Κρατήστε τα ονόματα τους και απολαύστε το εκπληκτικό άρθρο...
"Οι ποδοσφαιρικοί ομίλοι φαίνεται να παίρνουν όλο και νεότερους παίχτες και ο αριθμός των εφήβων μπορούν εντοπιστούν σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πιο κάτω δείτε μια πιθανή ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 ανερχόμενων αστέριων:
Τερματοφύλακας – Thibaut Courtois (Atletico Madrid – On loan)Ο τερματοφύλακας της Chelsea είναι σε άριστη κατάσταση για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και κάνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις. Η Ατλέτικο φέρεται να ενδιαφέραιτε για τη απόκτηση του νεαρού, αλλά η Chelsea δεν θα έχει καμία πρόθεση να τον πωλήσει βλέποντας τον ως φυσικό διάδοχο του Petr Cech.
Δεξί μπακ – Carl Jenkinson (Arsenal)Ο 21άχρονος που ήρθε στην Άρσεναλ για £1.000.000 από την Charlton άφησε πολλούς οπαδούς που ήθελαν μεγάλα μεταγραφικά ταλέντα με ερωτηματικά. Αλλά ο Jenkinson έκτοτε αποδείχθηκε ότι είναι ένα από τα ταλέντα του Wenger και είναι σίγουρα στο δρόμο του να γίνει η πρώτη του επιλογή για το δεξί άκρο.
Κεντρικός αμυντικός – Matija Nastasic (Manchester City)Λόγω της απουσίας του Vincent Kompany ο νεαρός αμυντικός έχει γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της City. Η ταχύτητα του σαν αμυντικός είναι καταπληκτική και η πάσα του εξίσου το ίδιο γιαυτό και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος.
Κεντρικός αμυντικός – Raphael Varane (Real Madrid)Μπήκε στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν λέει με τίποτα ναφήσει το πόστο του. Ο παίκτης είναι σε εξαιρετική φόρμα τη φετινή σεζόν και παρόλο την λίγη πείρα που έχει έκανε πολύ ωραίες εμφανίσεις ενάντια μεγάλων ομάδων όπως Βarcelona αλλά και Manchester United . Ο νεαρός Γάλλος φαίνεται να είναι ένας μελλοντικός αρχηγός για την ομάδα του, η δύναμική του τόσο κάτω όσο και στον αέρα θα τον βοηθήσουν να πάει πολύ ψηλά.
Αριστερό μπακ – David Alaba (Bayern Munich)Ο πολύ ταχύς παίχτης της Bayern βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα για την γερμανική ομάδα, καθώς και στην εθνική της Αυστρίας. Με γερά πνευμόνια προωθείτε συνεχώς πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ στην φετινή σεζόν και πιο πρόσφατα στο Champions League κόντρα στη Juventus.
soc_g_varane11_576Δεξής εξτρέμ - Lucas Moura (Paris Saint-Germain)Πλήρωσαν ένα εντυπωσιακό ποσό των € 40 εκατ. για αυτόν, αλλά συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και θα αποδειχθεί άξιος για το ποσό. Ευκινησία και η ψυχραιμία του με την μπάλα θα είναι τα χαρακτηριστικά του για το μέλλον και αναμένετε να ανάψει φωτιές στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι.
Κεντρικός Μέσος – Paul Pogba (Juventus)Ο Pogba χτύπησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το περασμένο καλοκαίρι, μετά την απόρριψη από την επέκταση του συμβολαίου του στην Manchester United και αντι ‘αυτού επέλεξε να υπογράψει για την ιταλική Juventus. Αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί να είναι μια καλή ή όχι στο μέλλον, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο! η United θα μετανιώσει που δεν κατάφερε να τον κρατήσει.
Κεντρικός Μέσος - Isco (Malaga)
Ο παίχτης κλειδί για την Μάλαγα σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη σεζόν και  είναι στην λίστα μεταγραφής για πολλούς συλλόγους.  Ο Isco είναι βασίκος  μετά από την μεταγραφή του Santi Cazorla στην Arsenal. Έχει σκοράρει υπέροχα γκολ και έχει δημιουργίσει άλλα τόσα. Αυτός ο μέσος είναι ήδη ένας θρύλος για τους οπαδούς της Μάλαγα και ο σύλλογος θα προσπαθήσει σκληρά για να τον κρατήσει μακριά από τα κορυφαίες ομάδες αυτό το καλοκαίρι.
Κεντρικός Μεσοεπιθετικός – Mario Gotze (Borussia Dortmund)Mario Gotze είναι ένα από τα πιο hot ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Η ταχύτητα, εκρηκτικότητα, ευκινησία και η πολύ καλή τεχνική του κατάρτηση είναι εξαιρετική. Στην ηλικία των 20 ετών θεωρείται παίχτης κλειδή για την εθνική και είναι βασικό μέλος της Borussia Dortmund.
Αριστερό εξτρέμ  - Stephen El Shaarawy (AC Milan)Ο ευκίνητος και τεχνίτης 20άχρονος έχει έρθει στο προσκήνιο φέτος, με 16 γκολ για την Μίλαν μένοντας δεύτερος στο πίνακα των σκόρερ πίσω μόνο από τον Edison Cavani.
Sunderland-v-West-Brom-Romelu-Lukaku-pa2_2865518
Επιθετικός – Romelu Lukaku (Chelsea)Ο Βέλγος διεθνής παίζει δανεικός στη West Brom από την αρχή της σεζόν, μετά την αποτυχία να μπει στην ομάδα της Τσέλσι. Ωστόσο, ο νεαρός είναι στο πίνακα των σκορερ με 13 γκολ για την West Brom. Οι οπαδοί της Chelsea θα περιμένουν πως και πως για να επιστρέψει στις τάξεις της. Συνδυάζοντας ταχύτητα, τη δύναμη ο παίχτης θα έχει ένα λαμπρό αύριο.
Φυσικά δεν παύουν να είναι πολλά άλλα ταλέντα εκέι έξω και χωρίς να αδικούμε κανένα δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε όλα!"

πηγή: http://easyfootball4you.com/xistars/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου