Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

O ΠΑΟΚ κέρδισε Αστέρα Τρίπολης και διαιτητές...

Σε ένα παιχνίδι με χορταστικό θέαμα και εναλλαγή συναισθημάτων ο ΠΑΟΚ έκανε βήμα πρόκρισης για το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος , κερδίζοντας 2-1 τον Αστέρα με γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα, δείχνοντας ότι είναι ομάδα που έχει ψυχή και τσαμπουκά!



Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 24' λεπτό με ωραίο γκολ του Αθανασιάδη, ενώ ισοφάρισε με ένα αμφισβητούμενο γκολ ο Ναβάρο στο 63'. Αρχικά τόσο ο διαιτητής όσο και επόπτης έδωσαν οφσάιντ και στη συνέχεια πήραν την απόφαση τους πίσω μετά την μίνι σύσκεψη που είχαν! Έπειτα ο διαιτητής Μάνταλος αποβάλει τον Αγγελίνα από το πάγκο του ΠΑΟΚ για διαμαρτυρία.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια πίεσε χωρίς αποτέλεσμα και ηταν ο Αστέρας που είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν  ο Ντε Μπλάσιτς έπιασε μια δυνατή κεφαλιά μέσα στη καρδιά της άμυνας και να αναγκάζει τον Ιτανζ να δείξει την κλάση του. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να απειλήσει τον Αστέρα αφου έπαιξε μαζική άμυνα με τρία στόπερ. Ο Γιώργος Δώνης πέρασε στο παιχνίδι τους Κωσταντινίδη και Ρομπερ στη θέση του Αποστολόπουλου και Κάτσε αντίστοιχα. Εκεί λοιπόν που έδειχνε πως περισσότερες πιθανότητες να πετύχει γκολ από αντεπιθέσεις είχε ο Αστέρας ήρθε το γκολ του ΠΑΟΚ. Στο 89' ο Κωσταντινίδης έβγαλε την σέντρα, ο Σανγκαρέ και ο Μπατής μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στον Αθανασιάδη ο οποίος γύρισε στο επερχόμενο Σαλπιγγίδη και με το στήθος πέτυχε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 95' πάγωσαν τα χαμόγελα στη Τούμπα όταν ο Σαγκαρέ βρήκε το δοκάρι του Ιτανζ, με τον Τσιώλη στο πάγκο να χτυπιέται.

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα σε μια πολυ καλά δουλεμένη ομάδα και μια κακή διαιτησία του Μάνταλου. Όλα βεβαίως θα κριθούν στο επόμενο αγώνα στη Τρίπολη.

Αύριο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό στον άλλο ημιτελικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου